Nikolaj Emil

Nikolaj Emil "Myre" Martinsen og resten af IFM-holdet var jævnt overlegne i opgøret mod Ebeltoft, der var uden den tidligere superligaspiller Peter Degn.

Seriefodbold:

Midtdjurs kørte Ebeltoft rundt på røv og albuer

Topholdet i Serie 4 vandt søndagens dyst med hele 13-1

Af
Af Lars Norman Thomsen

Efter et par lidt sløje præstationer mod Kolind-Perstrup og AC Norddjurs, der begge kun afkastede et point, beseglede IF Midtdjurs frontpositionen i Serie 4, da holdet søndag eftermiddag vandt hele 13-1 over Ebeltoft.
Det 8-0 ved pausen, så anden halvleg skulle blot overståes.
Mikkel Møller og Morten Klem Thomsen nettede begge 4 gange, nyforlovede Kasper Holm Hansen 2 gange, Nikolaj Emil "Myre" Martinsen, Mikkel Fanø og Patrick Bergmann Larsen alle en gang.
Hos IF Midtdjurs var der comeback til Mads Søndergaard Thomsen, der har fået sin fodboldopdragelse i IF Midtdjurs, men som senior har prøvet lykken i Kolind-Perstrup og Djurs KMV.

Han flytter dog snart til Aalborg, hvor skal læse idræt på AUC.
"Som cifrene antyder, gik det for stærkt for Ebeltoft, og det var naturligvis svært at holde koncentrationen hos vores spillere," siger IF Midtdjurs træner Klaus Fanø Larsen, der gav debut til U19 målmanden Mattias Nybro Dichmann Jensen søn af den tidligere forsvarsklippe i IF Midtdjurs, Frank Dichmann Jensen.

Klaus Fanø glæder sig over, at veteranen Dennis Simonsen igen har fået mod på fodboldspillet og gør det godt i det bagerste forsvar sammen med den snu Mads Bojer Simonsen.
IF Midtdjurs spiller igen fredag på Ryomgård Stadion klokken 18 mod Tåstrup (TGF).

Publiceret 02 September 2012 17:48