Kalø Slotsruin pryder cd-coveret og indgår også i smukke sort-hvode billeder i den ledsagende musikvideo fra det norske rockband Mols.

Kalø Slotsruin pryder cd-coveret og indgår også i smukke sort-hvode billeder i den ledsagende musikvideo fra det norske rockband Mols.

Norsk rockbands fornemmelser for Kalø Slotsruin

Et pladedebuterende norsk rockband, Mols, har brugt Kalø Slotsruin som location i ny musikvideo

Af
Af Lars Norman Thomsen

Adresseavisen Syddjurs har tidligere fortalt historien om et pladedebuterende norsk rockband fra Kristiansand, der slet og ret kalder sig Mols, fordi bandets medlemmer har kastet deres kærlighed på Nationalpark Mols Bjerges meget smukke natur og prægtige landskabe

Da bandet tidligere på året havde release på singlen “Making of sweet stranger” var det et foto af Kalø Slotsruin, der i 2013 fylder 700 år, som prydede cd-forsiden.

Nu har Mols fået lavet en ledsagende musikvideo til debutsinglen, og her spiller Kalø Slotsruin og området omkring en væsentlig rolle. Musikvideoen veksler mellem klip fra indspilningen i studiet og sort-hvide optagelser fra Kalø Slotsruin.

Singlen kan købes på itunes, Spotify, Amazon, iHeart Radio, Google Play, VarveLife, Zune, Deezer, Nokia, emusic og Media Net.

Musikvideoen med kommentarer fra bandets medlemmer til fascinationen af Mols og Slotsruinen kan ses på You Tube ved at klikke på adressen http://www.youtube.com/watch?v=G62th-oUKjA&feature=plcp.
I Danmark var der i 1970'erne en lignende pendant med modsat fortegn, Mo-I-Rana, der valgte dette norske bynavn som bandnavn. Med i gruppen var blandt andet notabiliteter som guitaristen Niels Henriksen og trommeslageren Ken Gudman.

Bandets medlemmer opnåede endog at blive æresborgere i byen Mo i kommunen Rana.

Måske en idé til Kommunen eller det lokale distriktsråd?

Publiceret 26 July 2012 19:27