Ungnorddjurs har været til lignende arrangementer i Portugal, Italien, Polen, de baltiske lande og Island. I år er det Danmarks tur til at være vært. Pressefoto.

Ungnorddjurs har været til lignende arrangementer i Portugal, Italien, Polen, de baltiske lande og Island. I år er det Danmarks tur til at være vært. Pressefoto.

The Beatles på en ny måde

Udvekslingsprogrammet Action Street Art munder ud i et stort show med 50 unge optrædende

Af
Af Nicole Wolter

Der er rig mulighed for snart at opleve et internationalt musikalsk show baseret på The Beatles' store musikskat.
Det er unge fra Ungnorddjurs, der sammen med ligesindede fra Estland, Rumænien og Italien optræder ganske gratis for alle interesserede fredag 13. juli klokken 16 i festsalen på Søndre Skole i Grenaa.
Hertil kommer, at de optræder med brudstykker af showet både onsdag 11. juni klokken 14 på Strandcafeen i Ebeltoft og torsdag 12. juni klokken 15 på Torvet i Grenaa.
Ungnorddjurs er nemlig vært for en international ungdomsudveksling kaldet Action Street Art, der skal munde ud i et show med dans, teater og musik.
Men det handler egentlig om noget helt andet, fortæller Leif Andersen, Ungnorddjurs.
"Showet er egentlig bare et biprodukt. I virkeligheden handler det om at lære hinanden at kende på tværs af lande og kulturer", siger han.

Forvent det uventede

De unge skal i workshops med temaet: The Beatles – som du aldrig har oplevet dem før.
Der kommer instruktører fra ind- og udland, som underviser i blandt andet MTV-dance, breakdance, drama, musik og video.
"Vi vil ikke bare lave endnu en teaterkoncert i rækken. Vi vil gerne give materialet et twist, og bruge det på en ny måde. Så man kan forvente det uventede, når man ser vores show," siger Leif Andersen.
Ungdomsudvekslingen er resultatet af et internationalt samarbejde, som Ungnorddjurs igennem mange år har været en del af.

null

Publiceret 01 July 2012 10:24