Tilskuerne kårede Grenaa IFs Kasper Andersen til man-of-the-match. Kampens spiller fik et gavekort på 500 kroner, medens en heldig tilskuer Bjarne Pedersen løb med de to billetter til en Randers FC hjemmekamp.

Tilskuerne kårede Grenaa IFs Kasper Andersen til man-of-the-match. Kampens spiller fik et gavekort på 500 kroner, medens en heldig tilskuer Bjarne Pedersen løb med de to billetter til en Randers FC hjemmekamp.

Lokalavisen Cup:

Grenaa og Hornslet delte i nullert

Hvis der skulle have været en vinder torsdag aften på Grenaa Stadion, burde det have været hjemmeholdet, var der enighed om i begge lejre

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der er tradition for få mål, når Grenaa og Hornslet krydser klinger, og torsdagens opgør var ingen undtagelse.
Det sluttede uden mål, som det var tilfældet, da de to mandskaber mødtes i den modsatte kamp på Hornslet Stadion.
For begge hold var opgøret yderst vigtigt i forhold til at bevare afstanden til nedrykningspladserne.
Hornslets 3-4 nederlag til Hadsund i sidste spillerunde har lige pludselig givet Ebbe Sands barndomsklub mulighed for at redde sig endnu et ophold i Serie 1.
 
 

Klaus Randers brændte

Hornslets store target player Klaus Randers fik efter 8 minutter en mega-chance for at bringe sit hold i spidsen, men Grenaas dygtige og meget talentfulde målmand Kaare Pedersen, der har rod i netop Hornslet, klarede flot.
Efter 30 minutter var det så hjemmeholdets farligste mand, Stig Zacher, der lod høre fra sig, da han knaldede bolden på overliggeren.

"Ellers havde vi kun nogle få chancer uden dog at blive rigtigt farlige," siger Grenaa IFs assistenttræner Daniel Lilleris.

"Vi manglede skarphed i modstandernes felt, hvis vi havde haft det, havde vi vundet over Hornslet, der som altid stod med mange mand bag bolden og spillede på omstillinger, men det fik de ikke held til, fordi vores bagerste stod godt på banen."
 
 

Glade for det ene point

"Vi havde en del, der skulle revancheres i forhold til sidste uges magre indsats mod Hadsund. Heldigvis var spillerne opsatte på at levere et godt stykke arbejde, ikke altid lige pænt men lige nu er det ren overlevelse og hvert eneste point er guld værd," lyder det fra Hornslets træner Martin Winther.

"Vi spillede med stor vilje og ikke mindst løbevillighed."

"Set over hele kampen var der vel ingen tvivl om, at Grenaa havde fortjent sejren, da de var mest på bolden og havde de fleste chancer, men godt målmandsspil af Lars Andersen og en solid fight af alle mand gjorde, at vi tog derfra med et point."

Grenaa har nu 15 point, medens Hornslet følger lige efter med 14 point. Samme pointantal har Nørager, og netop Nørager møder lørdag på udebane Hadsund, som befinder sig lige under nedrykningsstregen med 10 point.

En sejr til de hvepsestribede vil af indlysende årsager gøre livet meget lettere for alle tre lokale klubber.

Publiceret 01 June 2012 09:24