Maleri af Orla Knudsen

Maleri af Orla Knudsen

Farvestrålende malerier og fotos med stemning

Kunstens Venner Djursland og Hotellet inviterer til fernisering på Hotellet i Rønde fredag

Af
Af Martin Schultz

Hotellet i Rønde byder velkommen til en kunstudstilling med tre kunstnere fra Kunstens Venner Djursland med fernisering fredag 1. juni kl. 16-18

De tre lokalt bosiddende kunstnere Kirsten Illeborg, Gerda Christophersen og Orla Knudsen udstiller malerier og foto fra den 1. til den 30. juni 2012.

Kirsten Illeborg viser sine malerier, der ofte er med inspiration fra den omgivne natur. Hun bor og færdes i den smukke Molsnatur og inspireres til tekster, motiver og farver.

”Nogle gange fødes teksterne først, andre gange er det billederne. Men de hænger sammen og lukker hinanden op,” siger Kirsten Illeborg om hendes kombination af tekst og billeder.

Ansigter af Kirsten Illeborg

Ansigter af Kirsten Illeborg

Nysgerrig og med hjertet

Orla Knudsens malerier er farvestrålende og der arbejdes spontant ved lærredet.
Det er hjertet og nysgerrigheden, der styrer penslen.

Gerda Christophersens stemningsfulde fotos kan man dvæle ved og drømme sig væk i. Hun stræber altid efter at ramme det helt rette øjeblik med en nærværende stemning.

Udstillingen er åben for alle i Hotellets åbningstider mandag til fredag kl 9-15.

Fotografi af Gerda Christophersen

Fotografi af Gerda Christophersen

Kunstens Venner Djursland er en forening med 34 aktive kunstnere og en række støttemedlemmer. Foreningen arbejder for udbredelse og interesse for kunst på Djursland. Se meget mere om alle kunstnerne og foreningerne på vores hjemmeside www.kunstensvenner.dk

Publiceret 01 June 2012 09:19