Djurslands ERhvervsråds formand Harald Grønlund (tv) overrakte erhvervsprisen til Mette Bendix fra Kvadrat.

Djurslands ERhvervsråds formand Harald Grønlund (tv) overrakte erhvervsprisen til Mette Bendix fra Kvadrat.

Erhvervspris til Kvadrat

Det blev design- og tekstilvirksomheden Kvadrat, som modtog årets erhvervspris af Djurslands Erhvervsråd. Det skete efter torsdagens generalforsamling

Ebeltoft-virksomheden Kvadrat er blevet hyldet i flere omgange det seneste år for sin evne til at værne om medarbejdernes sundhed og trivsel. Ved torsdagens generalforsamling i Djurslands Erhvervsråd modtog design- og tekstilvirksomheden årets erhvervspris.

Erhvervsrådets formand Harald Grønlund begrundede valget med virksomhedens evne til at sætte Ebeltoft på verdenskortet – oven i købet inden for et fag, der var det første, der blev udsat for globalisering.

"Det gør det endnu mere agtværdigt, at I i dag stortrives både som virksomhed og som en arbejdsplads, der nyder stor anerkendelse og kan tiltrække medarbejdere langvejs fra. Nøgleordene er kvalitet, kvalitet og medarbejderpleje på højeste niveau. Så højt, at I nu er kåret som Danmarks sundeste virksomhed," sagde Harald Grønlund.

Ny strategi hvert tredje år

Produktdirektør Mette Bendix takkede for anerkendelsen og tilføjede i tråd med en tidligere debat på generalforsamlingen:

"En vigtig grund til vores succes er vores arbejde med strategi og kommunikation. Vi laver en ny strategi hvert tredje år, og den bruger vi meget tid på at snakke med medarbejderne om. Vi rejser rundt i alle afdelinger og datterselskaber og bliver enige om, hvad vi skal nå i år, og hvem der er ansvarlig. Det er ikke kun lederne, der tager ansvar. Det gør medarbejderne også."

Mette Bendix kunne desuden fortælle, at virksomheden beskæftiger 275 medarbejdere i hele verden, hvoraf de 110 arbejder i Ebeltoft. 95 procent af omsætningen vedrører eksport.

Publiceret 01 June 2012 15:36