Morten D.D. Hansen underholder Prinsesse Benedikte og hendes følge af Syddjurs politikere. Arkivfoto

Morten D.D. Hansen underholder Prinsesse Benedikte og hendes følge af Syddjurs politikere. Arkivfoto

Naturvejleder med saft og kraft

Thorsager Distriktsråd inviterer til foredrag med Morten D.D. Hansen i Byens Telt

Af
Af Martin Schultz

Byens telt er blevet rejst på pladsen ved Thors Bodega i Thorsager og søndag 6. maj kl. 14 er Thorsager Distriktsråd vært ved arrangement med natur-entertaineren Morten D.D. Hansen.

Den meget engagerede og livlige naturformidler har for alvor fået sit gennembrud på landsdækkende TV på DR i programserien ”Bidt af naturen”, hvor han på forskellige lokaliteter rundt i landet går helt tæt på naturen i alle dens afskygninger fra de allermindste kryb til de store perspektiver.
 

Smage og lugte naturen

Thorsager Distriktsråd forventer en både underholdende og oplysende eftermiddag.

”Har man oplevet Morten D.D. på ekskursioner på Djursland eller andre steder, vil man blive fanget af hans store begejstring og glæde ved alt hvad der rører sig i naturen. Stort som lille, sjældent som almindeligt. Han har lovet at rulle sig ud denne dag og han medbringer lugte- og smagsprøver fra naturen,” fortæller Thøger Pauli fra Thorsager Distriktsråd.

Våde hestepærer til Prinsessen

Da Prinsesse Bendikte sidste år besøgte Syddjurs Kommune var hun på tur i Mols Bjerge og blev også præsenteret for Morten D.D. Hansen i topform på toppen af Trehøje.

Morten D.D. havde medbragt en spand med hestemøg og kunne demonstrere for prinsessen og hendes følge af hofdame, Syddjurs politikere og presse, hvilket enestående mikroliv der udfolder sig i sådan en våd spand med hestepærer.

Om han også har hestepærer med i Byens Telt kan man overbevise sig om på søndag.

Der betales 25 kr. i entré, og det dækker kaffe og kage i pausen.

Morten D.D. Hansen i Byens Telt Søndag 6. maj kl. 14 i Byens Telt i Thorsager Morten D.D. Hansen er biolog og ansat ved Naturhistorisk Museum med dagling gang på Molslaboratoriet i Mols Bjerge. Byens Telt ligger lige ved siden af Thors Bodega i Thorsager. Der afholdes sommeren igennem forskellige arrangementer i teltet.

Publiceret 01 May 2012 11:29