Salgsdirektør Stig Elling og Star Tour til højre skruer op for blusset i Aarhus Lufthavn. Til venstre lufthavnsdirektør Ole Påske. Arkivfoto

Salgsdirektør Stig Elling og Star Tour til højre skruer op for blusset i Aarhus Lufthavn. Til venstre lufthavnsdirektør Ole Påske. Arkivfoto

Direkte fly fra Aarhus til varmen i Ægypten

Star Tour åbner ny charterrute fra Aarhus Lufthavn til Hurghada i Ægypten

Af
Af Martin Schultz

Lufthavnsdirektør Ole Påske fra Aarhus Lufthavn glæder sig i denne tid sammen med mange charterrejsende i Øst- og Midtjylland.

Det er ikke mange dage siden at Spies Rejser varslede deres første charterrute fra Aarhus Lufthavn med Madeira som destination.

Nu skruer Star Tour op for blusset i Aarhus Lufthavn med en ugentlig afgang til Hurghada i Ægypten direkte fra Aarhus i den kommende vintersæson.

Salget til rejserne til Ægypten starter 7. maj.

Meget for pengene i Ægypten

Med tre ugentlige afgange den kommende sommer til Tyrkiet, Mallorca og Kreta samt til Gran Canaria og Hurghada til vinter, har Star Tour nu 35 % af chartermarkedet ud af Aarhus Lufthavn, og er dermed den næststørste charterarrangør fra lufthavnen.

Der er store forventninger til Ægypten som rejsemål.

”Egypten tiltrækker danskere både sommer og vinter, specielt fordi de tilbyder høj kvalitet til priser der ligger 15 - 20 procent under andre populære rejsemål. Man får virkelig meget for pengene i Egypten,” fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Publiceret 01 May 2012 14:45