Kolind Centralskoles fodboldpiger skal være klar til kvartfinalen i Ekstra Bladets skolefodboldturnering om mindre end en måned.

Kolind Centralskoles fodboldpiger skal være klar til kvartfinalen i Ekstra Bladets skolefodboldturnering om mindre end en måned.

Skolefodbold:

Nedtællingen til kvartfinalen er begyndt for KC-piger

Det er onsdag 11. april, at Kolind Centralskoles piger skal forsøge at tage det næste step i Ekstra Bladets skolefodboldturnering

Af
Af Lars Norman Thomsen

Onsdag 11. april er en mærkedag i Kolind. Den dag vil det meste af Kolind og opland været samlet på Kolind Park, når Kolind Centralskoles stærke fodboldpiger spiller kvartfinale i Ekstra Bladets berømte skolefodboldturnering.
Det sker klokken 10.30.
Havrehedskolen fra Morud på Fyn står på den anden side af midterlinien, når kampen fløjtes op. Et meget stærkt mandskab, der gik hele vejen til Parken i 2011 og sluttede med at tage pokalen med hjem.
Stjernen på holdet hedder Anna-Sofie Jørgensen, som efter sidste dommerfløjt i finalen i 2011, blev kåret som kampens bedste spiller.
Det store talent er en raket af Dennis Rommedal'ske dimensioner i højre side af banen.
KC-pigerne har imidlertid vist, at de formår at vokse med opgaverne og ikke stikker op for bollemælk, så topscorer Janne Brouer & co. er igen parate til at levere en ny kraftpræstation efter musketer-princippet: en-for-alle-alle-for-en.
Det har båret langt hidtil, og i øjeblikket træner de på livet løs til den store dag.

null

Publiceret 16 March 2012 15:36