Judith Gerstrøm i ventetøj fra egen kollektion og med en af de modetasker, der har sikret byStroom en forretningsmæssig god niche på markedet, både nationalt og internationalt.

Judith Gerstrøm i ventetøj fra egen kollektion og med en af de modetasker, der har sikret byStroom en forretningsmæssig god niche på markedet, både nationalt og internationalt.

Trendy tasker og ventetøj i sofistikeret design

Den tidligere Ryomgård-pige, Judith Gerstrøm, har flyttet sin virksomhed byStroom til Nimtofte

Af
Af Lars Norman Thomsen

Iværksætteren, designeren og forretningskvinden, Judith Gerstrøm, 32, født og opvokset i Ryomgård, har haft ekstra travlt på det seneste. Ikke nok med, at hun er højgravid og kan føde, hvornår det skal være, men hun har også været nødt til at flytte sin virksomhed byStroom fra Aarhus til Nimtofte.

Oprindelig havde hun fundet lokaler til sig selv og de fire medarbejdere i det nordlige Aarhus, men da udlejer kom med ekstra krav til lejekontrakten i slutfasen, sagde hun stop.

Tasker og ventetøj

I stedet kunne hendes far, Ryomgård-iværksætteren Søren Gerstrøm, tilbyde hende lokaler på Møllen i Nimtofte. Her har hun og medarbejderne fået sig fint indrettet.

“Det kniber allerede lidt med lagerplads, men det må jeg have snakket med min far om,” siger hun med et smil.

Judith Gerstrøm, der er uddannet indkøber på Techo i Herning, startede byStroom for nogle år siden på en hjemmeadresse i Egå. Konceptet var smart designede modetasker, som hun selv stod for at udvikle og fik produceret i Kina. Taskernes funktionalitet var helt bevidst gjort meget bred, så de også kunne anvendes som computertasker eller af mødre med små børn, der havde et behov for en trendy taske til de mange ting, der følger med i kølvandet på at blive mor.

Kollektionerne af tasker er fortsat den bærende ide i by-Stroom, og der sker hele tiden en udvikling i design, farver og størrelser.

Taskerne står ikke alene længere, for Judith Gerstrøm sælger også nu vente-/ammetøj.
“Vi har fundet ud af, at der  er et marked for vente-/ammetøj til både før og efter fødsel, som er ammevenligt, feminint og smart,” siger hun.

ByStroom sælger primært sine produkter via virksomhedens netshop. Judith Gerstrøm har en sælger kørende rundt i Danmark, og selv har hun kontakten til de kinesiske producenter, ligesom hun vælger med omhu, hvilke internationale messer, det er en god ide at være repræsenteret på.

Judith Gerstrøm gør meget ud af at vælge de rigtige virksomheder og agenturer ud, så kvaliteten bliver helt rigtig og hun er sikker på, at der ikke er børnearbejde bag fremstillingen af produkterne.

Den største glæde

Mest af alt glæder hun sig lige nu til at blive mor - måske er hun allerede blevet det, når avisen er på gaden, men den kommende lille ny kommer sikkert til at vænne sig til at skulle med mor på arbejde.

“Jeg har ikke planlagt at tage en længere barselsorlov, men nu må vi se, hvordan det bliver muligt at indrette sig, “ siger hun, der bor i et lejet hus i Løgten sammen med sin kæreste, som studerer på Handelshøjskolen i Aarhus.

 

Se mere på www.bystroom.com

Publiceret 16 March 2012 21:56