Ny direktør skal udvikle Fuglsøcentret

Hermod Ejendomme A/S har ansat 43-årig hotelmand som direktør for Fuglsøcentret

Af
Af Martin Schultz

Med ansættelsen af den 43-årige hotelmand Peter Brinks som ny direktør varsler Fuglsøcentrets nye ejere, Hermod Ejendomme A/S fra Aarhus, at planen med det naturskønt beliggende kursuskompleks er at udvikle stedet som en hotel- og kursusejendom.

Direktør Peter Brinks er nemlig en såkaldt ”komet på hotelhimlen”, som trods sin relativt unge alder har været i rejse- og hotelbranchen gennem mere end tyve år og blandt andet har arbejdet for Mærsk Rejsebureau, og stået i spidsen for Hotel Koldingfjord, Hindsgavl Slot og senest Hotel Fakkelgården ved Kruså direkte ned til Flensborg Fjord.

Især på det Real Dania ejede Hindsgavl Slot har Peter Brinks vist talent for at modernisere og udvikle det historiske sted som kursus- og konferencecenter. Hindsgavl Slot blev åbnet op som et sted, som kunne bruges til alt lige fra privatfester til konferencer.

I samspil med Nationalparken

Hermod Ejendomme A/S købte i oktober 2011 Fuglsøcentret af DGI efter at kursuscentret var gået i betalingsstandsning.

Der har været forskellige udmeldinger om, hvordan de nye ejere ville bruge Fuglsøcentret.

Blandt andet har en af ejerne i Hermod Ejendomme, Odd Sinding, i et høringssvar til forslaget til Nationalparkplanen foreslået, at Fuglsøcentret skulle indrettes som en slags sekretariat og knudepunkt for Nationalpark Mols Bjerge.

Også hans medejer i Hermod Ejendomme Lauge Dehn ønsker en nær tilknytning til Nationalpark Mols Bjerge.

”Vi har selvfølgelig overtaget ejendommen, da vi på den lange bane vil tjene penge ved at udvikle Fuglsøcentret. Dette skal dog ske i tæt samspil med Nationalpark Mols Bjerge og andre lokale interessenter,” siger Lauge Dehn ved offentliggørelsen af ansættelsen af Peter Brinks som direktør.

Et meget smukt sted

Peter Brinks har med tidligere ansættelser på blandt andet Hindsgavl Slot og Hotel Fakkelgården arbejdet på naturskønne lokaliteter, og han ser frem til at få sin arbejdsplads i Nationalpark Mols Bjerge.

”Jeg skal arbejde ét af de smukkeste steder i Danmark. Midt i Nationalpark Mols Bjerge. Fuglsøcentret blev grundlagt 1899 som militærlejr, og i 1934 overtog DGI centret og drev det som kursussted i mange år. Nu er en ny epoke startet på denne fantastiske rejse, hvor vi vil udvikle en hotel- og kursusejendom, der kan tilbyde mange spændende oplevelser både for den tilrejsende gæst og for alle de lokale beboere i området,” siger Peter Brinks.

Publiceret 01 March 2012 23:08