Træner Michael Mortensen (bagerste række th.) sammen med et udsnit af de 18-20 piger som udgør den fælles U18- og dameseniortrup i Kolind/Midtdjurs.

Træner Michael Mortensen (bagerste række th.) sammen med et udsnit af de 18-20 piger som udgør den fælles U18- og dameseniortrup i Kolind/Midtdjurs.

IFM og KPI i tæt samarbejde på spindesiden

IF Midtdjurs og Kolind-Perstrup i fælles front for at få sammentømret et 11-mands damefodboldhold

Af
Af Lars Norman Thomsen

I sidste sæson måtte IF Midtdjurs midtvejs i sæsonen trække sit damefodboldhold i Serie 2, fordi truppen ganske enkelt var for lille til fast hver weekend at stille med de påkrævede 11 spillere.

Nu forsøger IF Midtdjurs imidlertid at give dameseniorafdelingen en renæssance, og det sker i et samarbejde med Kolind-Perstrup IF. I forvejen samarbejder de to klubber på både pige- og drengesiden i udvalgte årgange.

U18 hjælper damerne

Samarbejdet på spindesiden sker under navnet Kolind/Midtdjurs. Det kommer til at gælde både U18 og damesenior, og de to trupper kommer til at træne sammen.

U18 stiller i foråret op i B-rækken, og det er for lav en rangering og ren badeferie for den talentfulde trup. Det er der i de to klubber enighed om at løse ved at give U18 spillerne på skift mulighed for at supplere dametruppen til kampene i Serie 2, så der aldrig er tvivl om, at det er muligt at stille hold.

“Der er basis for to gode hold, og der er i begge klubber opbakning til at få samarbejdet til at fungere,” siger Ivan Nielsen, Ryomgård, som træner den fælles trup sammen med Michael Mortensen, Kolind.

“Vi har en samlet trup på 18-20 spillere som gerne vil træne og som rent aldersmæssigt passer fint sammen” siger Michael Mortensen.

Truppen træner hver mandag i Ryomgård og hver torsdag i Kolind med start klokken 18.30 begge aftener.
Nye spillere kan godt nå at være med, lyder meldingen fra trænerduoen.

Publiceret 29 February 2012 15:09