Hajerne får en puma på brystet

FC Djursland skifter Umbro ud med Puma som tøjsponsor

Af
Af Martin Schultz

Den røde farve i den sort- og rødstribede spilletrøje bliver frisket lidt op, men ellers ligner FC Djurslands spilledragt sig selv i foråret.

Bortset fra at trøjelogoet fremover vil være en puma efter at FC Djursland med kort varsel har skiftet tøjsponsor fra engelske Umbro til tyske Puma.

”Vi fik 10. januar besked om at Umbro vil afvikle sine aktiviteter i Danmark og derfor handlede vi resolut for ikke at ende i en utilfredsstillende situation. Vi fik afviklet vores samarbejde med Umbro og lavede en tre-årig aftale med Puma,” fortæller direktør i FC Djursland, Karsten Eland.

Også Grenaa IF og Kattegat Cup

Aftalen med Puma omfatter også Grenaa IF og Kattegat Cup.

I FC Djursland får spillerne de rød-sorte hjemmebanetrøjer og de hvide udebanetrøjer og opvarmningstøj Trænerne får udstyr med Pumalogo, og hele trænerstaben i det nye talentinitiativ viste sig frem i blå sweat shirts med FC Djursland og Pumalogoet på
brystet
”Puma har tidligere været tøjsponsor for Grenaa IF og derfor er vi godt tilfredse med at være tilbage hos Puma, som holder til i Skanderborg og derfor er nem at nå, hvis vi får brug for materiel,” siger Karsten Eland.
 
Læs mere om FC Djursland i Lokalavisen Djursland Weekend torsdag.

Publiceret 29 February 2012 14:06