Carsten Tonight Hjorth (i midten) og musikerne Erik Sletting og Jørgen Sølvsten stiller op med musik og anden underholdning på Auning Kro søndag 18. marts.

Carsten Tonight Hjorth (i midten) og musikerne Erik Sletting og Jørgen Sølvsten stiller op med musik og anden underholdning på Auning Kro søndag 18. marts.

Søndagsmatiné med Hjorth Tonight i Auning

Auning Kro inviterer til underholdning med Carsten Hjorth og hans musikalske venner

Af
Anette Bonde

Henrik Jensen, Auning, Kro, står klar med middag og underholdning for det såkaldt voksne publikum søndag 18. marts klokken 13.

Der venter fire timer med showet Hjorth Tonight og en menu fra det dansk/fransk inspirerede køkken.

Fra tv til live

Tv-underholdningsprogrammet Hjorth Tonight, der optages på kroer og hoteller, er populært på TV2 Østjylland.

På grund af mange positive tilbagemeldinger har Hjorth-holdet nu besluttet sig for også at optræde uden tv.
Carsten Hjorth og hans musikere rejser således rundt med deres show til restauranter, spillesteder, .kulturhuse, forsamlingshuse og kroer i Østjylland.

Kromand Henrik Jensen på Auning Kro er med på spøgen, og er sammen med sit personale klar til en hyggelig Søndagsmatiné i krosalen.

Dinnermusik, løjer og dans

Søndagens program starter som nævnt med en menu fra det dansk/fransk inspirerede krokøkken. De kulinariske herligheder krydres med dinnermusik serveret af Tonight Orchestra. Efter spisningen begynder løjerne med Hjorth Tonight Show i to afdelinger. Der bliver sang og musik, fællessang, festlige indslag, quiz og konkurrencer. Gæsterne kommer blandt andet til at opleve et Tommy Seebach Show og et musikalsk Sølvsten Show. Det hele kædes sammen af tv-værten Carsten Hjorth. Søndagen afsluttes med dans.

De medvirkende er Carsten Tonight Hjorth og musikerne Erik Sletting og Jørgen Sølvsten.
Billetsalget er startet.

Publiceret 18 February 2012 09:00