Andre

Andre "Topper" Nielsen viste sit store potentiale hos Nørre Djurs HK i opgøret mod Team Aarhus Syd.

Håndbold:

"Topper" var på toppen hos Nørre Djurs HK

Efter fire spillerunder er norddjurslændingene fortsat ubesejret. Sidst gik det ud over Team Aarhus Syd

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HKs U18 drenge har fået fint fat i spillet efter julepausen.

Holdet formåede ikke at bevare status som 2. divisionshold i efteråret, og derfor spiller drengene nu med i AA-rækken, hvor det hidtil er blevet til fire sejre ud af fire mulige.
Senest blev det til en hjemmesjr på 29-25 over Team Århus Syd. En sejr, der kom i hus uden holdets normale topscorer Kenneth Hovgaard, der i stedet forstærkede klubbens skadesplagede 3. divisions herrer.
"Kampen var meget lige i første halvleg og på trods af, at vi hele tiden var foran med et enkelt eller to mål, formåede vi ikke helt at få skabt et afgørende hul," fortæller Henrik Elkjær, ungdomskonsulent i Nørre Djurs HK og træner for U18 drengene sammen med Henrik Petersen og Bent Frey.
Nørre Djurs HK førte 13-10 ved halvleg, men kom så under pres i starten af anden periode, da to af hjemmeholdets spillere måtte til afkøling i to minutter næsten på samme tid.
"Men her viste drengene karakter, og kom ud af modgangen med skindet på næsen. Det tvang Aarhus til at gå offensivt frem de sidste tyve minutter, hvilket i starten voldte os lidt problemer, men det fik vi løst undervejs," siger en tilfreds Elkjær.

Lyng og "Topper" stærkt spillende

Træneren roser specielt Andre ”Topper” Nielsen og Frederik Lyng for en god præstation.

"Frederik er en uhyre farlig angrebsspiller med sin skudstyrke, og hvis han vil blive ved med at arbejde hårdt, kan han nå langt."
"Andre "Topper" viste format både som spilstyrer og i forsvarsgeneral og bandt holdet godt sammen gennem hele kampen. Han viste, at når hans humør ikke svigter, er han en dygtig og utrolig vigtig holdspiller."

Henrik Elkjær ser frem til næste opgave mod Ry Håndbold på udebane.

Her er Frederik Hovgaard er med igen til den kamp, der sandsynligvis afgør, om Nørre Djurs HK løber med førstepladsen, når slutfacit for turneringen er gjort op.
 

Nørre Djurs HK – Team Århus Syd Division/serie/række U18 AA rækken Resultat: 29 - 25 (13-10) Målscorere Nørre Djurs HK: Frederik Lyng 7, Andre Nielsen 5, Mathias Pedersen 3, Rasmus Svane 3, Christian Møller 3, Emil Fisker 2, Rasmus Bording 2, David Bundgaard 2, Andreas Søndergaard 2. Antal udvisninger Frederik Lyng 1, Mathias Pedersen 1, Andre Nielsen 1 Rødt kort (for- og efternavn)

Publiceret 02 February 2012 15:13