Pelse, biler og økolækkerier på Rosenholm

Eksklusiv messe bringer danske og internationale design ikoner på SlotsTurné til Rosenholm Slot

Af
Af Martin Schultz

Den unge generation af Rosenkrantz'ere fik med Boris Rosenkrantz i spidsen deres debut som event-makers med de to store julemarkeder på Rosenholm Slot i december.

Søndag 5. februar slår Rosenholm atter dørene op, denne gang for at præsentere SlotsTurnéen, som er en præsentation af eksklusive pelse, biler og motorcykler, kunst og design, økologiske delikatesser og andre kendte produkter og oplevelser.

”Messen er et samarbejde mellem SlotsTurnéen og Rosenholm Slot,” siger Boris Rosenkrantz, som har flere andre arrangementer i støbeskeen.

Det skal bidrage til at sikre driften af det slot, som har været i Rosenkrantz familiens eje siden 1570.

Event-maker på slottet

Den 32-årige Boris Rosenkrantz, som er vokset op i Tyskland som søn af Christian Rosenkrantz, har meldt sig ind i kampen for at bevare slottet på familiens hænder.

Han er blevet optaget i Rosenholmfondens bestyrelse og skal fremover fungere som en slags event-maker på slottet.

Han fik sin debut som arrangør i december med to weekender med vellykkede julemarkeder.

”Folk som har været med tidligere siger, at julemarkederne var meget velbesøgte,” siger Boris Rosenkrantz.

Vine fra Laudrup

Søndag 5. februar får Boris Rosenkrantz mange kendte produkter og personligheder på besøg, når SlotsTurnéen præsenterer Henrik Fiskers hybridbil Karma og en række biler fra Jaguar og Aston Martin, unikke motorcykler, kostbare pelse fra Viggo Alex Petersen og andre eksklusive accessories.

Blandt deltagerne er kendis stylisten Dennis Knudsen, og kunstneren og designeren Monica Ritterband, som vil signere sin nye selvbiografi “Livtag og lykketræf” og male motiverne “forføreren og forførerinden” på et par af de kostbare pelsværker.

Initiativtager til  Slotsturnéen er buntmager Viggo Alex Petersen, som blandt andet også præsenterer Laudrup Vin & Gastronomi, Nespresso og økologiske plejeprodukter fra EGO:ECO.

Rosenholm Slot, Rosenholmvej 119, 8543 Hornslet 5. februar 2012 kl. 13.00 til kl. 16.00 Entré: kr. 50,00 Børn under 18 år, ifølge med voksen gratis.

Publiceret 02 February 2012 09:30