Instruktørerne Iveta Kokiova og Malene Andersen er klar til introduktionsdagen lørdag 4. februar.

Instruktørerne Iveta Kokiova og Malene Andersen er klar til introduktionsdagen lørdag 4. februar.

Fem nye svedige tilbud på klippekort

Auning Idræts- og Kulturcenter lancerer klippekort med fem klip til svedige fornøjelser

Af
Anette Bonde

Auning Idræts- og Kulturcenter tilbyder zumba, stram-op, mave-balle-lår, step samt pump til dem, som er vilde med sveddryppende holdsport til høj musik. Niveauet starter så alle kan være med.

Dygtige instruktører

Centerchef Henrik Johansen er en glad mand, for det er lykkedes for Auning Idræts- og Kulturcenter at få fat i to af landets dygtigste instruktører i zumba, stram-op, mave-balle-lår, step samt pump. Instruktørerne er Iveta Kokiova og Malene Andersen.

Iveta Kokiova er uddannet zumba-instruktør og har blandt andet undervist hos zumba4you.dk og FitnessDK i Randers. Iveta Kokiova, som i øvrigt er opvokset i Auning, har også været gæsteunderviser på skoler og virksomheder.

Malene Andersen er instruktør i stram-op, mave-balle-lår samt pump og er sideløbende med aktiviteterne i Auning tilknyttet FitnessWorld som instruktør.

Gratis introduktion

Der er gratis introduktion med de to instruktører lørdag 4. februar klokken 13-16 i Hal A. Der vil ligge foldere med priser og tider. Man kan også denne dag få sig en snak med Iveta Kokiova og Malene Andersen.
Auning Idræts- og Kulturcenter er vært for kaffe, frugt og vand.

Nyt fælles klippekort

De nye typer motion kræver ikke tilmelding. Man skal blot investere i et klippekort, som kan anvendes til både zumba, stram-op, mave-balle-lår, step samt pump. Senere vil man kunne anvende det fælles klippekort til en række andre aktiviteter i Auning Idræts- og Kulturcenter, blandt andet fitness, svømning, spinning og Ski&Bike.

Det nye kort kan fra 4. februar købes på www.AuningSport.dk.

null

Publiceret 02 February 2012 13:00