Berit Jensen (venstre) og Susanne Fjeldgaard er de nye behandlere i Dr. Løvs Hus.

Berit Jensen (venstre) og Susanne Fjeldgaard er de nye behandlere i Dr. Løvs Hus.

Nye klinikker i Dr. Løvs Hus

Livsstilsoasen og Zomasori åbner snart i Dr. Løvs Hus i Grenaa

Af
Af Nicole Wolter

Der er nye beboere i Dr. Løvs Hus over for Aldi i Grenaa. Det er de alternative behandlere, Susanne Fjeldgaard med klinikken Livsstilsoasen og Berit Jensen med klinikken Zomasori.
De to kvinder kender hinanden fra Mols, men har valgt at åbne klinikker i Grenaa, fordi der mangler alternative behandlere her.
De to klinikker har åbningsreception 12. februar med lodtrækning til terapi i klinikkerne. Der er desuden særlige åbningstilbud i hele februar måned.

TFT, krystal og kinesiologi

I Livsstilsoasen tilbyder Susanne Fjeldgaard tankefeltterapi, krystalhealing og kinesiologitest, ligesom hun arbejder med tarokkort.
Egentlig har hun en helt anden uddannnelse: "Jeg er uddannet sygehjælper og teknisk assistent og er bogholder, men har altid godt kunnet lide det alternative, dog uden at finde det helt rigtige," siger Susanne Fjeldgaard.
Men det gjorde hun senere.
"Jeg slog 'livsstil' op på nettet. Da fandt jeg Jette Holm og Komplementærskolen i København. Derfra tog jeg afsluttende eksamen med certificering," fortæller hun.
Undervejs var der noget, der fængede ekstra meget:
"Tankefeltterapi var særlig interessant, for det er en hurtig og effektiv behandling. Jeg blev færdig for to år siden. Da var der kun 25 i landet med uddannelsen," siger hun.

Zoneterapi og reiki-healing

Også Berit Jensen er uddannet på et andet felt.
"Jeg er uddannet sosu-hjælper og laborant og har arbejdet på papfabrik og hos Nymølle Stenindustrier som laborant," fortæller Berit Jensen.
Men så kom finanskrisen, og Nymølle Stenindustri nedlagte laboratoriet for at købe laboratorieanalyser uden for huset. Men det var ikke nogen katastrofe for Berit Jensen.
"Jeg fik job som sosu-hjælper. Sideløbende tog jeg dog en uddannelse som zoneterapeut. Jeg begyndte faktisk allerede på pappen. Det var bare interessant," fortæller hun.
Ud over zoneterapi tilbyder Berit Jensen også reiki-healing, massage, øreakupunktur, nada-behandling og soul body fusion.
Hun er uddannet fra Zonoterapiskolen Logos i Aarhus.
De to kvinder glæder sig til at komme i gang med samarbejdet og deres to klinikker i Dr. Løvs Hus.

Publiceret 30 January 2012 11:42