Grenaa havn. Foto: Nicole Wolter.

Grenaa havn. Foto: Nicole Wolter.

Djurs Wind Power opruster

Erhvervsnetværket Djurs Wind Power ansætter en helt ny direktør. Nuværende leder, Morten Basse Jensen, har takket nej til stillingen

Af
Af Nicole Wolter

Norddjurs Kommune har kastet 840.000 kroner ind i et toårigt erhvervsudviklingsprojekt med erhvervsnetværket Djurs Wind Power, der i forbindelse med de nye opgaver, der skal løses, vurderer, at der er behov for ansættelse af en medarbejder på fuld tid.
Den stilling har nuværende direktør, Morten Basse Jensen, fået tilbudt, men takket nej til. Han er nemlig salgsdirektør hos Apro Wind A/S.
"Jeg drosler ned hos Djurs Wind Power, og så skal netværket ud og finde en fuldtidsmedarbejder i forbindelse med erhvervsudviklingsprojektet med kommunen. Jeg bliver, men får bare en anden og mindre rolle," siger Morten Basse Jensen.
Samarbejdsaftalen mellem Norddjurs Kommune og Djurs Wind Power går ud på, at Djurs Wind Power, der i forvejen er ude hos virksomheder i Danmark og verdenen og inde på mange direktionsgange, skal have øje for muligheder i Norddjurs Kommune og tiltrække virksomheder.

null

Publiceret 25 January 2012 10:03