Debat:

Godt Michael Aastrup Jensen ikke er min ejendomsmægler

Af Leif Lahn Jensen (A), MF - valgt i Djurskredsen:

"Venstre vil gerne tale om den ansvarlige politik som de udførte med 10 år ved magten, men problemet er bare, at det ikke har noget med ansvarlighed at gøre. Michael Aastrup Jensen (V) udtaler i sit seneste debatindlæg, at det i Danmark ikke står ligeså slemt til som i mange andre europæiske lande, og det kan danskerne takke den tidligere VK-regering for. Jeg kan bare ikke lade vær med at se på fakta i denne sag.

Der er i Danmark en ledighed på over 163.000, vi har mistet over 175.000 arbejdspladser og har store problemer med langtidsledighed og ungdomsarbejdsløshed. Desuden er underskuddet på de offentlige finanser over 100 mia. kroner. VK-regeringen ødslede pengene væk, bl.a. med ufinansierede skattelettelser, før krisen indtraf, men da krisen indtraf væltede hele korthuset, og den regning skal danskerne så betale nu. Hvis Michael Aastrup mener, at vi kan være stolte af det, så er jeg meget uforstående overfor det, da det ligger meget fjernt fra min og mange andre danskeres opfattelse. 
Så når Michael Aastrup skriver, at vi har en god solid ejendom, i forhold til mange andre europæiske lande, så kan jeg bestemt ikke være enig. Vi har et hus uden isolering og med store huler i taget, hvor vandet bare er væltet ind under den borgerlige regering. Det betyder at den ny regering nu er blevet sat på opgaven for at rette op på disse store fejl, så huset kan blive beboeligt igen. Så Michael, du kan godt prøve at sælge huset som en skøn bolig uden fejl, men sandheden er en anden."  

Publiceret 19 January 2012 21:03