Claus Wistoft kalder det udramatisk, At Venstre foretager en udskiftning i Djurs Mad-bestyrelsen.

Claus Wistoft kalder det udramatisk, At Venstre foretager en udskiftning i Djurs Mad-bestyrelsen.

Claus Wistoft:

“Ikke noget traumatisk”

Venstres gruppeformand kalder udskiftning i bestyrelsen i Djurs Mad I/S helt udramatisk

Af
Af Lars Norman Thomsen

“Der er jo intet traumatisk i, at man skifter ud i en virksomheds bestyrelse. Det er da ikke noget særsyn,” siger Venstres gruppeformand Claus Wistoft.

Hans reaktion kommer efter, at partifællen Marianne Kierkegaard Aude har valgt at forlade bestyrelsen i Djurs Mad I/S og overladt pladsen til Gunnar Sørensen, formand for Arbejdsmarkedsudvalget.

Netop Venstre har været en hård kritiker af den måde, som Djurs Mad I/S har været drevet på hidtil. Det fælles storkøkken i Auning, som de to Djurslands-kommuner står bag, mangler kunder i butikken, og derfor har især Venstre argumenteret for, at interessentskabet skal op i gear og have en tydeligere forretningsstrategi at agere efter.

"Vi er gode til at drøfte den slags i Venstres byrådsgruppe, og jeg er fuldt ud afklaret med det, der er sket," siger Marianne Kierkegaard Aude.

Aude er afklaret

Om valget af Gunnar Sørensen, siger Wistoft: “Jeg har selv spurgt, om han var interesseret, og som selvstændig erhvervsdrivende vil han uden tvivl kunne tilføre bestyrelsen mere virksomheds-tankegang.”

Marianne Kierkegaard Aude, der sammen med resten af bestyrelsen i Djurs Mad I/S  har måttet stå for skud fra Venstres gruppe, bedyrer, at hun er fuldt afklaret med, at hun er nødt til at overgive pladsen til en anden: “Beslutningen er min egen, og den har jeg det fint med. Somme tider skal der nye kræfter til for at ændre på tingene. Jeg har for eksempel flere gange i bestyrelsen påpeget, at vi startede Djurs Mad I/S uden at have en klar forretningsstrategi, men det bliver der heldigvis gjort noget ved nu, selv om det er lidt sent."

null

Publiceret 19 January 2012 13:22