Emner til lokal initiativpris søges

Rønde og Omegns Sparekasse beder om motiverede forslag til modtagere af Initiativprisen 2012.

Af
Af Martin Schultz

Rønde og Omegns Sparekasse har en fin tradition med hvert år at uddele en initiativpris for at påskønne uegennyttigt arbejde i Rønde og Omegn.

Derfor opfordrer Sparekassen borgerne til at indstille en person, en forening eller en organisation, som fortjener hæder og skulderklap for en indsats, som gør en forskel og kommer andre til gode.

Har man et godt bud på en eventuel modtager af Initiativprisen, skal der indleveres et motiveret forslag til Rønde og Omegns Sparekasse senest 15. februar.

Byens ildsjæle får et skulderklap

De indkomne forslag bliver vurderet af en komité, som favner over hele lokalsamfundet og består af Karsten Larsen, Ugelbølle, Bent Enemark, Thorsager, Lise Olsen, Rønde, Per Kragh, Rønde, og Sparekassens formand, Annelise Udsen, Tåstrup.

Flere af byens ildsjæle har gennem årene modtaget prisen, som blandt andet er givet til Dorte Nedergaard fra Folkekirkens Nødhjælps Genbrug i Rønde, Bent Frederiksen fra Rønde Amatørteater, Bengt Agerholm og Lene Kristensen fra Rønde Bordtennisklub, og senest lederen fa Røde Kors' besøgstjeneste, Henny Pedersen.

Prisen uddeles på Sparekassens garantmøde i marts og består af 3.000 kr. og et keramikfad fra en de lokale keramikere.

Publiceret 19 January 2012 14:02