Sophie Stoustrup (th) har i de senere år optrådt meget i lokalområdet med guitaristen Anders Lampe som kongenial sideman.

Sophie Stoustrup (th) har i de senere år optrådt meget i lokalområdet med guitaristen Anders Lampe som kongenial sideman.

Thorsager pige battle'de sig videre i Voice

21-årige Sophie Stoustrup er fortsat med i kampen om at blive kåret til "Danmarks største stemme"

Af
Af Lars Norman Thomsen

Sophie Stoustrup, 21, der nu lyder det fulde navn, Noa Sophie Stoustrup, slap lørdag aften videre i talentkonkurrencen "Voice – Danmarks Største Stemme" - en af de 118 konkurrencer, som kører på stuens femte væg i prime time lørdag efter lørdag efter lørdag...
Noa Sophie Stoustrup er født og opvokset i Thorsager, men bor nu i Aarhus, hvor hun læser Medikevidenskab ved Aarhus Universitet.
Noa Sophie Stoustrup har i en årrække imponeret i mange lokale sammenhænge. Oftest i et samarbejde med guitaristen Anders Lampe, som netop har sendt sin første soloplade på gaden.

Vandt battle

I "Voice – Danmarks Største Stemme" lørdag aften var Noa Sophie Stoustrup ude i en spændende battle mod konkurrenten Ida Korsgaard Josefsen, og den dyst faldt ud til den tidligere Thorsager-piges fordel.
De to piger battlede i Tina Dickow-numret "Nobodys Man”, og den opgave mente de to pigers coach,  storcharmøren Liam O'Connor, at Noa Sophie Stoustrup klarede bedst.
Noa Sophie Stoustrup fortsætter derfor i konkurrencen og vil kunne ses og høres i de kommende programmer.

Publiceret 14 January 2012 23:06