Alt er klappet og klart til 2012-udgaven af Bodega Cup i Mørke Idrætscenter lørdag 21. januar.

Alt er klappet og klart til 2012-udgaven af Bodega Cup i Mørke Idrætscenter lørdag 21. januar.

Fuldt hus til Bodega Cup i Mørke

Indefodboldstævnet i Mørke Idrætscenter appellerer til begge køn og spillere på alle niveauer, fordi fodbold og hygge går op i en højere enhed

Af
Af Lars Norman Thomsen

Bodega Cup i Mørke Idrætscenter har 12 år på bagen, og indefodboldstævnet fik hurtigt et særligt ry, som stedet, hvor fodbold og hygge i cafeteriaet går flot hånd-i-hånd.
"Niveauet er så alle kan være med, folk kommer for at spille lidt bold  og få en øl eller to, nogle flere, mellem kampene," siger Tonni Kristensen fra Mørke IF.
Der er plads til 32 hold, og det tog blot tre uger, før arrangørerne i år kunne tænde den røde lygte ved hoveddøren til Mørke Idrætscenter.

"Vi oplever stor opbakning fra mange lokale bodegaer rundt på Djursland, lokale firmaer, rene pigehold, og så kommer der også spillere med erfaring fra både serieniveau og enkelte divisionsspillere," siger Tonni Kristensen.
Når sidste kamp er spillet, fortsætter mange af deltagerne og publikum i cafeteraiet, hvor hver kvadratmeter er fuldt udnyttet på dette tidspunkt.

Laredo 2 først på banen og i baren

Bodega Cup løber af stabelen lørdag 21. januar med stævnestart klokken 09.00, og det vil være en sensation af de helt store, hvis ikke Laredo 2 fra Allingåbro igen i år bliver første hold på banen, og efterfølgende det første i baren. Sådan har det været i mange år.
Stævnet får de rutinerede dommere, Thomas Bo "Smiley" Kristensen og Kim Gunnar Larsen, til at trække i sort og dele sol og vind lige i kampene. Svend Bager, Ryomgård, der har fast dommer i de sidste 11 år, har i år valgt at melde pas.
"Vi takker ham for 11 års tro tjeneste," roser Tonni Kristensen.
Der er præmier til de fire bedst placerede mandskaber. Ligeledes modtager det bedst udklædte hold fire kander øl og et gavekort. Grenaa Bowlingcenter er hovedsponsor for den del af stævnet.

Sidst på dagen bliver der trukket lod om en halv gris, der vil blive leveret på adressen, når vinderen måtte ønske det af den lokale farmer, Henrik Ulsted.

Mørke IF har i år besluttet, at en del af overskuddet ved Bodega Cup skal gå til indkøb af et par udskiftningsskure på Mørke Stadion.
"Vi er er efterhånden vist de eneste, der ikke har et," noterer Tonni Kristensen.


 
 

Publiceret 14 January 2012 09:28