Debat:

Vågn nu op Michael Aastrup Jensen

Af Leif Lahn Jensen (A), MF, valgt i Djurskredsen:

"Michael Aastrup Jensens debatindlæg 10. Januar 2012 på Lokalavisens hjemmeside er dog det værste vås, jeg længe har hørt. Manden klandrer jo denne regering for at være økonomisk uansvarlig, at nedlægge arbejdspladser og ikke vise mådehold.

Lars Løkke-regeringen har jo netop udvist dårlig økonomisk uansvarlighed og givet os et land med et underskud på 100 mia. Kroner, et tab på over 170.000 arbejdspladser og 165.000 arbejdsløse. Den borgerlige regering har bildt folk ind, at de både kunne få skattelettelser og bedre velfærd. Så jeg er bare nødt til at spørge, hvem er det der har lovet og lovet, og overhovedet ikke har leveret noget som helst?

Jeg skal ikke blive ved med at skælde ud, men jeg syntes altså, Venstre skal til at tage sig lidt sammen, lad være med at være sure, fordi de har mistet deres taburetter, og så komme med på banen. For hvad vil Venstre egentlig? Jeg har ikke hørt et eneste forslag fra dem siden valget.
Det vi vil gøre er at skabe de arbejdspladser, vi kan, via offentlige investeringer. Vi vil skaffe økonomi og bedre løsninger for de svageste via de reformer, som er nødvendige, og som vi allerede er i gang med at udforme. Noget den borgerlige regering jo heller ikke kunne klare.
Vi vil have et samfund med bedre velfærd for dem som har brug for det, og vi vil tillade os at sige til alle folk, at dem som kan yde, skal gøre det, men dem som har brug for os, kan regne med vores hjælp.

Lars Løkke gav os en synkende skude, som var ved at nå bunden. Vi fik heldigvis smidt kaptajnen over bord, og skal nok få skibet op til overfladen igen, men det kan vi desværre ikke gøre på kun 100 dage."

Publiceret 13 January 2012 11:07