Drengene fra Gødvad vandt TH Revision Cup i Pindstruphallen.

Drengene fra Gødvad vandt TH Revision Cup i Pindstruphallen.

Ubesejrede Midtdjurs drenge nåede ikke finalen

Stærk besat U11 turnering i Pindstruphallen blev vundet af Gødvad

De lokale helte fra IF Midtdjurs var lige ved og tæt på, da 12 stærke U11 hold fra det meste af Jylland søndag satte hinanden stævne til TH Revision Cup i indendørsfodbold.

Men drengene fra Midtdjurs måtte sande, at selvom de var ubesejret i alle kampe, så rakte det ikke til en finaleplads efter et tæt semifinale puljespil mod de senere vinder fra Gødvad og De 5 små djævle fra Skive.

”Der var mange tætte kampe og flere af puljerne blev afgjort på måldifferencen,” fortæller Jesper Trend fra stævneledelsen.

Fodbold med tænding og spænding

I den anden semifinalegruppe mødte Multi Check fra Stensballe de to hold fra AGF, men de hvide fra Fredensvang måtte sande, at det var drengene fra Multi Check, som gik videre til finalen mod Gødvad.

De mange tætte kampe fik nerverne og stemningen til at stige i Pindstruphallen, hvor de mange forældre og andre tilskuere var kommet til fodbold med tænding på.

”Der var rigtig meget god fodbold, som blev godt styret af de to dommere Erling Stær, Vivild, og Niels Bak, Grenå,” fortæller Jesper Trend, som blandt tilskuerne også spottede U10-12 talentkoordinator Rasmus Stenild og talentchef Casper Bugge fra AGF.

Multicheck fra Steensballe tabte finalen til Gødvad.

Multicheck fra Steensballe tabte finalen til Gødvad.

Publiceret 10 January 2012 13:55