Revyholdet har været i gang med forberedelserne længe. Privatfoto.

Revyholdet har været i gang med forberedelserne længe. Privatfoto.

Revy og indvielse af A'et på bedding i Allingåbro

Revy 4. februar med middag og musik i Allingåbrohallen

Af
Anette Bonde

Om alt går vel kan Allingåbros nye vartegn, et stort A, indvies samme dag, som der om aftenen er revy og fest i Allingåbrohallen. Det er lørdag 4. februar.

El-installatør Flemming Justesen, Allingåbro, fortæller, at det eneste der mangler, er et signal fra kommunen, inden A'et kan stilles op.

Fest og fond

Bjarne Rasmussen, MadXpressen, fortæller, at revyfesten til februar bliver noget a la eventfesten, der fandt sted i starten af februar i år.

"Forskellen er bare, at næste gang skal vi ikke samle ind til noget bestemt. Et eventuelt overskud vil gå i en handelsstandsforenings-fond, som alle foreninger i byen kan søge fra til gavn og glæde for byens borgere. "
Overskuddet fra revyaftenen i år samt tilskud fra firmaer og private indbragte cirka 125.000-130.000 kroner i alt.

"Når det virkelig gælder, så kæmper vi for det og står sammen i Allingåbro."

Holdet er i øverummet

Revyholdet er sat og har øvet siden september-oktober. Ruth Thygesen er primus motor. Hun er bag scenen sammen med Allan Carlsen. På scenen agerer Bettina Carlsen, Susanne Dyrby, Karina, Niels Fisker, Mikkel Fisker, Bjarne Christensen, Mitzi Pedersen, Brit Møgelvang, John Saaby Jensen og Michael Hansen. Musikken er lagt i hænderne på Michael Kjørboe.

Det bliver en aften med spisning, revy og dans. Der er desuden amerikansk lotteri, hvor hovedgevinsten er et rejsegavekort på 5.000 kroner.

Publiceret 22 December 2011 12:00