Vikings formand Anette Quist Busk var i godt mood efter mødet, og glædede sig især over, at så mange borgere i alle aldre dukkede op.

Vikings formand Anette Quist Busk var i godt mood efter mødet, og glædede sig især over, at så mange borgere i alle aldre dukkede op. "Det engagement er af meget stor værdi for Pindstrups fremtid",siger Quist Busk.

Pindstrup klar til at folde drømmenes faner ud

Fremmødet var flot til Viking Pindstrups og Pindstrup Hallens fremtidsværksted onsdag aften

Af
Af Lars Norman Thomsen

Formanden for Pindstrup Hallen, Henrik Hvid, kunne byde velkommen til cirka 70 lokale Pindstrup borgere, der havde taget vel imod invitationen om at give deres besyv med til, hvordan de gerne ser fremtiden for livet i og omkring Pindstrup Hallen og det tilhørende klubhus med tilhørende udefaciliteter.

“Vi har nogle fantastiske faciliteter i Pindstrup, hvor der er plads til, at endnu flere mennesker kan udfolde sig, så derfor er det naturligt engang imellem at stoppe op og høre borgerne i byen, hvad de gerne vil”, siger Anette Quist Busk, formand for Viking Pindstrup og frontfurie for Socialdemokratiet i Syddjurs Byråd.

Fremtiden er begyndt

Ole Brændgaard, mangeårig konsulent ved DGI Østjylland, styrede aftenens forløb, hvor der efter den indledende fællesspisning blev rig lejlighed til at folde drømmenes faner ud uden at blive grillet for sine synspunkter.

“Der blev ikke snakket så meget fortid, men primært om de drømme og ønsker, som vi hver især mener kan komme byen til gavn og glæde”, forklarer Anette Quist Busk.

“At det netop en proces, der skal køre, var alle enige om, og så skal der skal skabes endnu mere sammen, fordi aktiviteter er det væsentligste for foreningen”, siger Anette Quist Busk, der ser frem til det forløb som nu følger.

Der er sat tovholdere på flere af de konkrete forslag til nye aktiviteter, der blev født i fremtidsværkstedet, og det bliver tovholdernes opgave at følge forslagene helt i mål.
"Det er vigtigt, at vi får fulgt op på tingene, når så mange borgere, både nye og gamle, dukkede op og gav os nogle gode ideer", siger Henrik Hvid.
"Derfor sætter vi os sammen med idrætsforeningen meget snart, og så går vi ellers i gang efter nytår", lover formanden for halbestyrelsen.
 
 

Konkrete forslag til nye aktiviteter i Pindstrup: 1. Familieidræt 2. Svømning 3. Ældremotion/seniorgymnastik 4. Rydde op og forskønne området ved Pindstrup Hallen 5. Dart 6. Volleyball 7. Damehåndbold på motionsplan 8. Online-booking af hallen

Publiceret 01 December 2011 20:45