Følle gjorde indtryk på Mick Øgendahl

Det unge publikum på Hotellet fik en forsmag på superkomikeren Mick Øgendahls nye show

Af
Af Lene Struck-Madsen

I en fyldt sal på Hotellet i Rønde gik komikerne Henrik Løgmand og Mick Øgendahl på scenen onsdag aften, og sluttede dermed VærelZe 313's efterårsprogram af med manér.
Henrik Løgmand der blandt andet har lavet Tjenesten på P3, varmede publikum op i stor stil med jokes der spændte vidt fra sølvfisk til giraffer med eksploderende ankler. Der herskede dog ikke tvivl om at hovednavnet Mick Øgendahl, var den som publikum havde ventet på.

Hvis enden er god er alting godt

Det nytter ikke noget at der er en god begyndelse, hvis slutningen er dårlig.
Sådan begyndte Mick Øgendahl sit show, hvor han gav flere eksempler på hvordan en god begyndelse kan være godt, men at det altid vil være slutningen man husker. Således fik han på humoristisk vist åbnet op for en aften der ikke alene kom til at indeholde en god begyndelse, men også en slutning der levede op til forventningerne. 
Mick Øgendahl er til februar aktuel med et nyt standup show, og publikum i Rønde fik en forsmag på hvad det kommer til at handle om.
Kønnene kom under kærlig behandling og med humor og kærlighed fik han beskrevet de finurligheder og skævheder der gør de to køn så forskellige, men som også er grunden til at de går så godt i spænd med hinanden.

Er du fra Følle?!

Følle stod fra skud, under showet da de to stand-uppere underholdte.
”Er du fra Følle?!” lød det fra komikeren Mick Øgendahl, da en blandt publikum blev sat i den varme stol og ikke kunne svare på et spørgsmål. Byen må have gjort stort indtryk på begge komikere da de kørte til Rønde, da et gennemgående element i aftenens underholdning var jokes om den lille forstad til.
Ditte Skov, medlem af VærelZe 313 og publikum ved aftenens event , syntes specielt at det var showets sidste del der gjorde indtryk.
”Han havde nogle gode vredesudbrud, og i den sidste del fik han virkelig hele salen med. Der var bare en rigtig god stemning.”

Afslutningen på en god sæson i VærelZe 313.

Onsdagens stand-up show afslutter efterårs sæsonen på VærelZe 313, der blandt andet har budt på en koncert med Mads Langer, den Reumert-vindende teaterforestilling Kvinde Kend Din Krop og Porty Slam.
VærelZe 313 er klar med nyt program for foråret der kommer til at byde på standup, musik og Impro Comedy.

Programmet vil blive lagt op på Teaterkompagniets hjemmeside, og billetsalget for forårsprogrammet starter i begyndelsen af det nye år.

Publikum morede sig helt vildt til showet med en af Danmarks morsomste mænd.

Publikum morede sig helt vildt til showet med en af Danmarks morsomste mænd.

Publiceret 01 December 2011 12:17