Aastrup-Hammelevs Jacob Steensgaard ved ikke, om han fortsætter som spillende træner i klubben efter nytår.

Aastrup-Hammelevs Jacob Steensgaard ved ikke, om han fortsætter som spillende træner i klubben efter nytår.

Seriefodbold:

Aastrup-Hammelev klynger sig til spinkelt håb

Bundholdet IFM-Viking skal tage point fra HEI på lørdag, og Aastrup-Hammelev selv vinde over KPI, hvis det skal blive til oprykning til Serie 2 for norddjurslændingene

Af
Af Lars Norman Thomsen

Vinder Aastrup-Hammelev på lørdag over Kolind-Perstrup, og allerede nedrykningsdømte IFM-Viking tager point fra det nuværende førehold HEI, så slutter Aastrup-Hammelev og HEI med samme pointantal på førstepladsen i Serie 3, men da førstnævnte er bedst i indbyrdes kampe, spiller Aastrup-Hammelev i Serie 2, når forårssæsonen begynder 5. april 2012.
Det er et drømmescenarium set med Aastrup-Hammelevs briller, og realistisk bedømt skal mange ting gå op i en højere enhed for, at drømmen skal blive til virkelighed. Det vil kræve mere end en mandfolkeindsats af IFM-Viking at tage point fra HEI.
Aastrup-Hammelev vandt i næstsidste spillerunde sikkert ude over Nørager, der også kan skrive Serie 4 på visitkortet efter nytår.

Sejren kom til at lyde på 6-1.
Allerede efter to minutter blev det 1-0 ved Frederik Kjærgaard efter oplæg af Frederik Harvig. Efter 35 minutter blev det 2-0 ved topscorer Mathias Busse, inden Frederik Harvig fem minutter inden pausen gjorde det til 3-0 på hovedstød efter et præcist frispark fra Mathias Busse. Dårlig nyhed ødelagde stemningen

Anden halvleg forsatte i samme spor med Aastrup-Hammelev i teten.

"Vi brændte et hav af kæmpestore chancer, og vi skulle helt hen til det 75. minut, inden Matrhias Busse med sin 14 sæsonscoring kunne gøre det til 4-0," fortæller Aastrup-Hammelevs træner Jacob Steensgaard.
Herefter var det indskiftede Mathias Sandgren, som har vist sig at være en farlig herre på Aastrup-Hammelevs andethold i Serie 5, der overtog scenen med to scoringer til 5-0 og 6-0.

Til sidst fik Nørager pyntet på et korrekt dømt straffespark som blev sikkert eksekveret uden chance for Nickolai Damgaard i målet.

"Desværre kunne vi umiddelbart efter kampen modtage den for os dårlige nyhed, at HEI havde vundet over Skovbakken, hvilket naturligt gik noget ud over stemningen blandt spillerne," siger en skuffet Jacob Steensgaard, der selv havde troet på, at Skovbakken ville vinde over HEI.
Steensgaard roser indskiftede 16-årige Mathias Fruensgaard, som kom ind i første halvleg, da Frederik Kjærgaard måtte udgå med en skade.

"Fruengaard spillede trods sin meget unge alder med stort overskud på midtbanen, hvor han var kreatøren bag mange af vores chancer," lyder det fra Jacob Steensgaard.

Trænere i tænkeboks

Aastrup-Hammelev har i dette efterår haft Kim  Busse og Jacob Steensgaard som trænerduo, men det er endnu ikke afgjort om tandem-parret fortsætter efter nytår.
"Det ved jeg oprigtig talt ikke," siger Jacob Steensgaard således. Han er blevet tilbudt at fortsætte af klubben. Det samme er Kim Busse.
"Jeg overvejer en pause, men umiddelbart tror jeg, Kim har mod på at fortsætte," siger Steensgaard, der har en fortid som Jyllandsseriespiller i Vivild.
"Jeg synes, det har været en lang sæson, så jeg skal nok lige have det lidt på afstand, inden jeg beslutter, om jeg skal være træner eller spiller og i hvilken klub."

Publiceret 01 November 2011 19:57