Ronshien fra Japan var så heldig at finde en ny værtsfamilie i nærheden af den familie, hun ikke kunne blive boende ved.

Ronshien fra Japan var så heldig at finde en ny værtsfamilie i nærheden af den familie, hun ikke kunne blive boende ved.

Efterlysning i Lokalavisen gav uventet bonus

En efterlysning i Lokalavisen af en værtsfamilie for japanske udvekslingsstudent har givet uventet resultat

Af
Mogens Greve

For nogle uger siden efterlyste AFS Interkultur Aarhus Lokalforening via Lokalavisen en værtsfamilie i Aarhus-/Djurslandområdet til en japansk udvekslingsstudent som ikke længere kunne blive boende ved sin værtsfamilie i Hedensted.
Det lykkedes imidlertid at finde en ny værtsfamilie i Hedensted-området, så pigen alligevel ikke behøver at skifte skole.

"Men efterlysningen i Lokalavisen og Adresseavisen har givet tilbagemeldinger som har overgået, hvad jeg havde forestillet mig," fortæller Stefan Plohmann fra AFS Interkultur Aarhus Lokalforening.

Syv familier

"Syv familier i området har henvendt sig, og med 5-6 af dem er det aftalt, at de får en anden udvekslingsstudent enten til januar eller til august."
Nogle af familierne har også tilbudt sig, hvis der igen skulle blive akut behov for, at en udvekslingsstudent må skifte værtsfamilie.

null

Publiceret 01 November 2011 08:44