Bevæbnet røver stjal kassen i KIWI i Ryomgård

Politiet efterlyser vidner som har set den bevæbnede røver flygte mandag aften

Af
Af Martin Schultz

En maskeret mand bevæbnet med en pumpgun stjal mandag aften kl. 21.23 kasseindsatsen fra kassen i KIWI på Jernbanegade i Ryomgård.
Der var ingen personale ved kassen, da manden kom ind i forretningen, formentlig med det forehavende at true sig til kassens indhold ved hjælp af en pumpgun.
Derfor kunne manden udramatisk tømme kassen for et med politiets udtryk ”større kontantbeløb”.
Tyveriet blev anmeldt til politiet kl. 21.33.

Kørte i høj fart mod Mesballe

Efter at have forsynet sig fra kassen har vidner set en mand sætte sig ind i en mørk Peugoet 406 og med høj fart køre ad Jernbanegade, dreje til højre ud i Slotsgade og derefter fortsætte ud af Ryomgård mod Mesballe.
Vidner har også set en Mercedes køre efter manden i Peugeot'en. Senere vendte Mercedes'en dog tilbage til Ryomgård og er blevet set køre rundt i byen.

Troede måsker der skulle køres 'dørtræk'

”Vi har en teori om at føreren af Mercedes blev provokeret af Peugeot'ens voldsomme start og kørsel og har forfulgt bilen i den tro at der var tale om 'dørtræk,” siger vicepolitikommissær Helle Edelbo om det fænomen, at førere af personbiler kører race mod hinanden.
Politiet er meget interesseret i at tale med føreren af den Mercedes, som flere vidner observerede i Ryomgård mandag aften.

Muskuløs mand i joggingbukser

På KIWI forretningens overvågningsbilleder kan politiet se en maskeret person komme ind i forretningen bevæbnet med en pumpgun og stjæle kasseindsatsen.
Politiet kan ikke udtale sig om mandens alder, men der er tale om en muskuløs mand, som er omkring 180 cm høj.
Manden var iklædt en sort sweat shirt med et hvidt logo på venstre bryst og bag på højre skulder. Han gik i joggingsbukser, hvide kondisko og bar sorte handske.
Manden bar på en større sort rygsæk med en hvid lynlås på tværs og et mindre rødt logo over lynlåsen.
Har man kendskab til yderligere oplysninger, vil politiet meget gerne modtage yderligere oplysninger på tlf. 114.

Publiceret 01 November 2011 13:23