Kristian Birkelund Høegh (orange trøje, nummer 14 på bukserne) var en af KPI's bedste, medens forreste mand på billedet, Lasse Fogh Sørensen, scorede for KPI.

Kristian Birkelund Høegh (orange trøje, nummer 14 på bukserne) var en af KPI's bedste, medens forreste mand på billedet, Lasse Fogh Sørensen, scorede for KPI.

Seriefodbold:

KPI var ingen walkover for Skødstrup i Serie 3

Kolind-Perstrup har erkendt, at holdet skal kæmpe for at undgå nedrykning, og det blev der i tirsdagens hjemmekamp

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Jeg er sgu' glad og stolt over spillernes indsats," lød det umiddelbart efter kampen fra Lars Henrik Hvidtfeldt, manager og sjælesørger for Kolind-Perstrups andethold i Serie 3.
Godt nok tabte hans hold hjemmekampen mod Skødstrup med 3-1, men indsatsen var godkendt.
Skødstrup førte 1-0 ved pausen og kom også foran 2-0 i anden halvleg, før Lasse Fogh Sørensen reducerede på straffespark.
Endnu en scoring i slutminutterne forhindrede hjemmeholdet i at komme tæt på det ene point.
Dermed har KPI endnu ikke smagt sejrens sødme.

Ære af kampen

"Jeg hørte før kampen, Skødstrups træner sige til sine spillere, at vi var pivringe. Jeg tror, han har et andet indtryk af os nu," siger Lars Henrik Hvidtfeldt, der har erkendt, at det bliver vanskeligt at klare frisag fra nedrykning til Serie 4.
"Rækken er meget stærk, og vi kommer til at kæmpe med Nørager og IFM-Viking om at undgå de to nedrykningspladser, men kan spillerne levere på samme måde, som de gjorde mod Skødstrup har vi absolut muligheder for point."
Lars Henrik Hvidtfeldt roser hele truppen for en god holdindsats. Holdkammeraterne kårede Kristian Birkelund Høegh til man-of-the-match.
Aftenens modstander tiltror han ikke de store muligheder i oprykningsracet.
"Jeg tror ikke, de har holdet til at slå de bedste i rækken, HEI, Skovbakken og Aastrup-Hammelev," siger Hvidtfeldt.

Publiceret 30 August 2011 23:22