Folketingsvalg:

Afgørende med østjyder på Christiansborg

Af Michael Aastrup Jensen (V), MF, valgt i Østjylland:

"Det er helt afgørende, at vi har lokale repræsentanter på Christiansborg, der kan tale Østjyllands sag. Som lokalt folketingsmedlem oplever jeg hver dag den udfordring at sætte Østjylland på dagsordenen. En ikke nem opgave, men en opgave jeg og mine østjyske kollegaer tager meget seriøst.
Hver dag ser jeg eksempler på, at det offentlige fokus er rettet mod de største byer. Du oplever det sikkert selv, når du åbner for TV Avisen eller Nyhederne, for problemet er omfattende. Et helt konkret eksempel er infrastruktur, hvor det netop nu diskuteres, hvordan infrastrukturen i København kan forbedres. Men hvad med infrastrukturen på Djursland, i Skanderborg og i Randers, blot for at nævne nogle få? Infrastruktur er lige så væsentlig for Østjylland som for København.
For mig er det helt afgørende, at bo i det område, jeg repræsenterer. Det er min klare påstand, at man bedst kan repræsentere sit område ved selv at være en del af det og opleve på daglig basis, hvad der sker lokalt. Derfor blev jeg boende i Østjylland, selvom mit arbejde bringer mig til København.
Lokale folketingsmedlemmer har en enestående mulighed at sætte lokale sager på den landspolitiske dagsorden. Vi er Østjyllands ambassadører på Christiansborg og garanten for, at udvikling ikke kun er København forundt. Jeg vil derfor opfordre til, at du – uanset hvilket parti du hælder til – stemmer personligt, så Østjylland kan blive stærkt repræsenteret i det nye Folketing. " 
 

Publiceret 30 August 2011 18:50