Dronningen og prinsgemalen lytter interesseret til Bo Lindballe i UngNorddjurs' største lokale, hvor svømmebassinet engang lå. Foto: Nicole Wolter.

Dronningen og prinsgemalen lytter interesseret til Bo Lindballe i UngNorddjurs' største lokale, hvor svømmebassinet engang lå. Foto: Nicole Wolter.

Regentpar droppede ind hos de unge

Dronningen og prinsgemalen stillede mange spørgsmål, men om forskellige emner," fortæller ungdomsskoleleder Bo Lindballe, UngNorddjurs

Af
Af Nicole Wolter

Det var en glad ungdomsskoleleder, der stod tilbage på p-pladsen foran Juniorklubben UngNorddjurs på Åboulevarden i Grenaa, da Krone 1-bilen trillede mod Auning og næste besøgssted.
Dronningen og prinsgemalen var kort forinden ankommet i karet med et imponerende følge af gardehusarer og havde besøgt Juniorklubben i cirka 15 minutter.
Nu forlod de så stedet med et følge af blankpudsede, sorte biler. Ikke noget at sige til, at ungdomsskoleleder Bo Lindballe var lidt forpustet, men først og fremmest glad.
"Det var fantastisk spændende, og dronningen og prinsgemalen var meget interesserede," fotalte han til Lokalavisen.

De unge kan godt

Dronningen var især meget interesseret i sociale og kreative aspekter, men også i adgangsforholdene til klubben.
"Vi talte om de elektroniske nøglelåse, der betyder, at de unge selv kan lukke sig ind og ud. Dronningen syntes, at det var fantastisk og spurgte, om de unge godt selv kunne skyre det. Det var dejligt at sige, at det kan de godt," fortæller Bo Lindballe.
Dronningen var også godt forberedt. Det viste i hvert fald et af hendes spørgsmål, fortæller Bo Lindballe.
"Hun spurgte, om det var her, der havde været svømmehal," fortæller han. Det bekræftede han over for dronningen.

De unge var parate og glædede sig til at modtage de fine gæster. Foto: Nicole Wolter.

De unge var parate og glædede sig til at modtage de fine gæster. Foto: Nicole Wolter.

Prinsgemalen også kreativ

Prinsgemalen demonstrerede teknisk interesse.
"Da vi var inde i musikstudiet, var han meget interesseret i, hvordan man rent teknisk kan få ikke helt rent musik til at lyde rent," fortæller ungdomsskolelederen.
Til gengæld viste dronningen stor interesse for de udsatte børn.
"Hun var meget interesseret i eksempelvis de bosteder, som Norddjurs også rummer - det at vi har plads til både de meget dygtige og de udsatte elever. Det var rart at kunne fortælle, at kriminaliteten blandt de unge falder meget i vores kommune," fortæller en glad ungdomsskoleleder.


Tjek:

Tjek ungnorddjurs.dk.

Publiceret 24 May 2011 14:50