Peter Friis Jensen (tv) har fået genvalg til onsdagens opgør mod FC Midtdjylland.

Peter Friis Jensen (tv) har fået genvalg til onsdagens opgør mod FC Midtdjylland.

Peter Friis Jensen førstemålmand i Randers FC

Den talentfulde målmand har fået genvalg til onsdagens opgør mod FC Midtdjylland

Af
Af Lars Norman Thomsen

Peter Friis Jensen, tidligere IF Midtdjurs og Kolind-Perstrup, har overbevist Randers FC's trænerduo om, at han er værd at satse på.
Til onsdagens meget vigtige opgør på MCH Arena i Herning mod FC Midtjylland har Peter Friis Jensen fået genvalg i målet på bekostning af den normale førstemålmand David Ousted, som ellers er klar igen efter en skulderskade.
Skulderskaden betød Ousteds fravær i kampene mod OB og FC Nordsjælland, som begge resulterede i 1 - 2 nederlag til Randers FC.
Alligevel var Peter Friis Jensens indsats på et så højt niveau, at han signalerede klart og tydeligt, at han var moden til større opgaver. 
"eg vil først og fremmest sige, at jeg har været vældig tilfreds med David Ousted. Men han har kun trænet to gange de seneste 16 dage, hvor forskellige skader, og faktisk også sygdom, har holdt ham ude," siger træner Peter Elstrup til bold.dk.

"I den periode har Peter Friis trænet rigtig godt, og har gjort det rigtig godt som reservemålmand. Jeg synes, at han var vores bedste mand i Nordsjælland, og han gjorde det godt mod OB. Jeg kan ikke laste ham, selvom der gik fire mål ind, i de to kampe."


Ousted vil væk

David Ousted har kontrakt med Randers i yderligere to sæsoner, men til flere medier siger han nu, at han vil væk fra Randers FC.
Om det blot er taktik og teatertorden i skuffelsens lys, bliver opklaret, når sæsonen slutter på søndag.
Randers FC kan med sejre over FC Midtdjylland onsdag og Esbjerg (hjemme) på søndag redde sig endnu en sæson i SAS Ligaen, medens to nederlag temmelig sikkert vil være lig med exit. En sejr og et uafgjort resultat kan også vise sig at være nok.

null

Publiceret 24 May 2011 18:05