Nøragers sort-gule spillere var i teten i opgøret på Skæring Stadion.

Nøragers sort-gule spillere var i teten i opgøret på Skæring Stadion.

Seriefodbold:

Nøragers scoringstørke i Serie 2 fortsætter

Et målregnskab efter seks kampe på 5 - 5 siger alt om Nøragers problemer med at afgøre kampene til egen fordel

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørager måtte nøjes med et point i fredagens udekamp i Serie 2 på Skæring Stadion mod HEI, hvor ingen af holdene fik gardinerne til at blafre.
Derfor delte de i porten i 0 - 0 opgøret.
"Vi burde have vundet, fordi vi sad på det meste og også havde chancerne til at score, medens det var begrænset, hvad HEI kom frem til," siger Allingåbros spillende træner Allan Haslund, der spillede med i de første 80 minutter.
Han havde smidt unge Christoffer Frandsen i front og sat veteranen Morten Overgaard på bænken for at prøve noget nyt angrebsmæssigt.
"Christoffer spillede en god kamp, arbejdede fint og kom også frem til chancerne på sin hurtighed, men desværre fik han heller ikke scoret."

Kenneth Fisker på tønden

Nørager sad, ifølge Allan Haslund, tungt på den første halve time, medens tempoet faldt mod slutningen af kampen, hvor HEI var tæt på at score på et hovedstød, der ramte ydersiden af stolpen.
En sjov episode indtraf undervejs i første halvleg, idet Nøragers Kenneth Fisker måtte forlade banen og skifte med Steffen Klintø. Årsagen var den enkle, at den kontante forsvarsspiller havde ondt i maven og hurtigt måtte en tur på tønden på et toilet på den nærliggende skole for at forrette sin nødtørft.

Det lettede, og Fisker kunne fortsætte kampen et par kilo lettere ved anden halvlegs start.

Gult kort til Fisker

Også i anden halvleg var Nørager mest på bolden, men uden at kunne score.
"Vi var naturligvis trætte af, at vi ikke kunne få bolden i kassen, når vi havde spillet og chancerne til det," siger Allan Haslund.
Kenneth Fisker sørgede i øvrigt også for at give de sidste 45 minutter lidt farve, idet han efter 25 minutter holdt fast i HEIs Rasmus Skov over en strækning på ti meter. Det takserede dommeren til gult kort, og det forhindrede Allan Haslund i at foretage den udskiftning, han ellers havde pønset på.
Den kom først ti minutter før tid, hvor Morten Overgaard afløste Allan Haslund og tilbagevendte Ole Jensen afløste "dagens mest omtalte", Kenneth Fisker.
"Ole Jensen gav os noget boldfasthed, og Morten Overgaard havde et par fine aktioner," noterer Haslund.

I HEI-lejren anerkendte man, at udeholdet styrede begivenhederne, men også, at det var mærkbart, at holdets offensiv led under savnet af Morten Duelund og Mads Jensen.
"Vores gæster fra Nørager sad på de fleste af begivenhederne og havde i løbet af de 90 minutter to-tre gode muligheder for at afgøre kampen til deres fordel. Modsat havde HEI mere end svært ved at spille sig igennem de gul/sortes forsvar. Nørager stod kompakt og  havde en fysisk styrke, som vi ikke rigtig kunne hamle op med. Så der skulle ideer til at spille sig til muligheder i dagens kamp, og der må man nok sige at afbudene fra Morten Duelund og Mads Jensen var mærkbare. Havde de to været med, havde vi haft nøglerne til at dirke Nørager op," lyder det i Morten "Mo" Olsens kampreferat på HEIs hjemmeside.
 

Publiceret 01 May 2011 13:35