Jørgen Brøgger genoptager nu sit lokalpolitiske arbejde efter godt fire måneders orlov.

Jørgen Brøgger genoptager nu sit lokalpolitiske arbejde efter godt fire måneders orlov.

Jørgen Brøgger tilbage på fløjen

Den tidligere Ebeltoft borgmester er parat til at genoptage sit politiske arbejde, oplyser hans substitut

Af
Af Lars Norman Thomsen

Jørgen Brøgger vender nu tilbage til lokalpolitik i forreste linie efter godt fire måneders fravær.

På årets sidste byrådsmøde i december 2010 ansøgte den tidligere Ebeltoft borgmester om orlov  frem til 28. februar 2011 grundet sygdom. Den blev siden forlænget til udgangen af april måned 2011, og denne gang bliver den ikke forlænget yderligere.
"Jørgen er parat til at genoptage sine politiske hverv, så min tid i byrådssalen er forbi for denne gang," siger hans substitut, Klaus Bertram Mikkelsen, Thorsager.
"Det har været spændende at vende tilbage til lokalpolitik og byrådsarbejdet, men det har naturligvis også været hårdt at skulle læse op på en masse ting. Med mine mange år i Rønde Byråd tidligere har det imidlertid været en fornøjelse for en gammel cirkushest at vende tilbage i manegen."

Enige om vindmøller

Klaus Bertram Mikkelsen forsikrer, at han og Jørgen Brøgger ikke har forskellige synspunkter i den verserende vindmølledebat, der vil fylde meget - sikkert frem til sommerferien.
"Jeg redegjorde for min holdning på Borgerlistens årsmøde, og der var der opbakning fra alle, også fra Jørgen Brøgger."
Det betyder, at Betram Mikkelsens grundholdning, at der ikke skal træffes en beslutning om vindmølleprojekter i Syddjurs, før miljøministerens ny vindmøllebekendtgørelse foreligger, fortsat vil være Borgerlistens input til debatten - også når Jørgen Brøgger vender tilbage.

Publiceret 01 May 2011 17:46