Det er snart muligt igen at få en god bøfsandwich hos Den Gyldne Grill i Kolind.

Det er snart muligt igen at få en god bøfsandwich hos Den Gyldne Grill i Kolind.

Den Gyldne Grill i Kolind åbner igen

Det har svirret med rygter om, at take away grillen i Bredgade har drejet nøglen, men lukningen er kun midlertidig, forsikrer indehaver

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Jeg håber, vi i løbet af kort tid er parate til at åbne Den Gyldne Grill igen," forsikrer forretningsmanden Michael Pedersen, Margrethelund ved Ryomgård, der ejer bygningen på Bredgade i Kolind, hvor Den Gyldne Grill blev åbnet for tre år siden af hans bedre halvdel Jannie Falk Hansen.
"Sandheden er, at Jannie er kørt sur i den megen tid, som hun var nødt til at investere i Den Gyldne Grill, så derfor har vi været nødt til at lukke midlertidigt."
Michael Pedersen vil nu selv involvere sig mere i driften, og så arbejder han på at finde personale, så Den Gyldne Grill kan åbne igen.
"Vi snakker kun et par uger, men når når vi nu alligevel har lukket, kan vi ligeså godt få shinet lokalerne op."
Michael Pedersen håber, at Jannie Falk Hansen vil være lidt med på sidelinien fortsat, men han har stor forståelse for, at hun har været nødt til at trække stikket ud.
"Nu starter vi på en frisk og får gang i Den Gyldne Grill igen, som har været en udmærket forretning hidtil og fortsat skal være det."

Publiceret 01 May 2011 07:48