IFM-KPI spiller igen den kommende lørdag på Ryomgård Stadion klokken 15.

IFM-KPI spiller igen den kommende lørdag på Ryomgård Stadion klokken 15.

Ungdomsfodbold:

IFM-KPI fik skovlen under Hadsten i U17 Mesterrække-2

Efter en god holdpræstation hentede IFM-KPI tre nye point efter 3 - 0 sejr på Hadsten Stadion

Af
Af Martin Schultz

Fællesholdet IFM-KPI i U17 Mesterrække-2 hentede lørdag formiddag en 3 - 0 over Hadsten på sidstnævntes bane.
IFM-KPI sad på det meste i første halvleg, hvor pasningsspillet i perioder fungerede godt og sammenhængende. Trods flere store chancer og kvalificerede afslutninger lykkedes det ikke fællesholdet fra den gamle Midtdjurs Kommune at komme på måltavlen i de første 40 minutter.
I pausen havde hjemmeholdets spillere tydeligvis fået besked på at gå hårdere til IFM-KPIs letbenede typer, og det betød, at spillet i perioder blev meget fysisk præget med masser af dueller og hårde nærkampe.
Kort ind i anden halvleg kom IFM-KPI foran ved angriberen Søren Motzfeldt, der sikkert udnyttede en friløber, da Hadsten-forsvaret ikke fik clearet et skud fra Kasper Holm Hansen.
 

To mål i slutfasen

Efter målet udviklede de næste 20-22 minutter sig til en åben slagudveksling, hvor IFM-KPI havde masser af plads, men smed mange bolde væk, fordi der blev spillet for direkte. Hadsten havde også sporadiske contraangreb i denne periode, men IFM-KPI forsvaret holdt flot stand, og målmand Mads Gravesen Jensen var sikkerheden selv.
Med ni minutter igen blev Hadsten ramt af en ti-minutters udvisning, og det benyttede IFM-KPI til effektivt at lukke opgøret.
Først pandede anfører Marc Pedersen et præcist hjørnespark fra Nicolaj "Myre" Martinsen i nettet til 2 - 0, og kort efter spillede Søren Motzfeldt sig fri til skud efter en konge-førsteberøring. 3 - 0.
Motzfeldt blev sat i scene af indskiftede Martin Frederiksen.
Hos IFM-KPI blev der ydet mange gode præstationer. Højresiden med tornadoen Rasmus Meyland på kanten og Mikkel Fanø på back-positionen fortsatte deres positive udviklingskurve, og så glædede hele holdet sig over, at Søren Motzfeldt i front fik hul på mål-bylden og tanket selvtillid til de kommende opgør.

Publiceret 30 April 2011 15:02