Nørager træner Allan Haslund (forreste række yderst tv.) var en glad mand efter 1 - 0 sejren over Randers Freja.

Nørager træner Allan Haslund (forreste række yderst tv.) var en glad mand efter 1 - 0 sejren over Randers Freja.

Seriefodbold:

Påskesolen smilede til Nørager

På et mål af Christoffer Frandsen ti minutter før tid i hjemmekampen mod Randers Freja fik Nørager langt om længe fulkd valuta i Serie 2 i denne sæson

Af
Af Lars Norman Thomsen

Cheftræner Allan Haslund var for første gang i denne sæson i startopstillingen hos Nørager, da hans mandskab mødte Randers Freja Skærtorsdag i egen hule.
Haslund dannede central midtbane med energibundtet Kasper Sortkjær, og foran de to spillede dribleren Michael Jensen i smørhullet bag topangriberen Morten Overgaard.
Randers Freja, der er nedrykker fra Serie 1, stillede med et på papiret stærkt mandskab med angrebsduoen Nikolai Kaas Nielsen - søn af Allingåbro-træner Leif "Lunte" Nielsen - og Rene Svendsen i spidsen. Begge har divisionserfaring sammen fra Hobro, og Rene Svendsen står også noteret for en portion divisionskampe og scoringer hos Randers FC.
"Vores bagerste gjorde det imidlertid glimrende og gav ikke meget væk, men det er klart, at det er et par farlige herrer at have som modstandere, og derfor var der ikke råd til at lave fejl," siger Allan Haslund, som spillede hele kampen, men ikke er meget for at tale om sin egen præstation.

"Jeg var med for at give lidt mere ro på spillet, fordi vi har spillet for direkte i de foregående kampe, og det lykkedes vist meget godt, men det var nu holdet, som vandt den kamp," lyder det beskedent fra Haslund.

Spilovertag blev belønnet

Første halvleg blev en lige affære, hvor Nørager var tæt på, da Michael Jensen skød på stangen.

I anden havleg, hvor Lasse Jensen, tvillingbror til Michael, erstattede Morten Overgaard i front fra det 46. minut. satte Nørager sig tungt på opgøret.

"Vi havde spillet i anden halvleg og kom også frem til mulighederne, men det begyndte at ligne en målløs kamp, og jeg må da indrømme, at jeg frygtede en scoring til Randers Freja, da vi fik Daniel Sortkjær ud med gult kort med et lille kvarter igen," siger Haslund.

Derfor var det en forløsning, da den hurtige Christoffer Frandsen i det 80. minut blev spillet fri i dybden efter hurtigt omstillingsspil og sikkert udnyttede chancen til at bringe hjemmeholdet i front.

"Vi holdt hjem, og det var dejligt at vinde efter tre kampe uden sejr," siger en glad træner, der nødtvungent erkender, at han selv kørte på flade batterier mod slutningen af kampen, men alligevel bed tænderne sammen og blev på banen.
"Det var en flot holdpræstation, og nu er vi med igen og har fået selvtillid, så vi glæder os til hjemmekampen mod Langå 2. Påskedag."
Her har Haslund igen "tvillingen", Lasse Jensen, til rådighed. Han er hjemme i Nørager på påskeferie fra København, hvor han arbejder.

Svær modstander

Allan Haslund har kaldt spillerne til træning lørdag, og den seance vil han bruge til at advare sine folk om, at Langå bliver en yderst svær modstander.
Godt nok fik holdet en snitter Skærtorsdag mod Hinnerup, der i Langå vandt med 5 - 1, men den tidligere Vivild-træner Peter Pedersen, som har overtaget mandskabet, er en snu taktiker, som nok skal få sine folk gjort klar til opgøret på Nørager Stadion.
Langå må dog undvære Kristian Olesen, som fik rødt kort mod Hinnerup efter en batalje med en modstander.

Langå har i de offensive kræfter, Mikkel Hougaard og Kenn Mortensen, sidstnævnte tidligere Randers Freja, et par stærke kort i det fremadrettede spil. Med i truppen er også den tidligere Hørning og Sønderhald angriber, Michael Lilholt.

Opgøret i Nørager fløjtes op klokken 13.30.

Publiceret 22 April 2011 21:47