Jesper Jepsen kunne føje endnu et mål til samlingen, da han Skærtorsdag scorede kampens enlige mål i opgøret mod Aarhus 1900.

Jesper Jepsen kunne føje endnu et mål til samlingen, da han Skærtorsdag scorede kampens enlige mål i opgøret mod Aarhus 1900.

Seriefodbold:

Fire på stribe til Hornslet IF

Et sejrsmål af Jesper Jepsen to minutter før tid sikrede Hornslet sejr nummer fire i streg i Serie 2

Af
Af Lars Norman Thomsen

Hornslet IG virker ustoppelige i Serie 2. Nyoprykkerne vandt Skærtorsdag den fjerde sejr i træk og fører nu rækken med maksimumpoint 12.
Skærtorsdagen modstander, Aarhus 1900, på udebane var på forhånd ikke udset til at være en nem en af slagsen for Hornslet, men det skulle siden vise sig at blive Syddjurs-holdets bedste kamp hidtil i denne sæson.

"Hvor vi i de tre første kampe har været meget tilfredse med pointudbyttet. men måske ikke helt så meget med spillet, så var det utrolig dejligt, at alle mand ramte dagen," siger Hornslet træner Martin Winther.

"Vi kontrollerede kampen med en enorm løbevillighed og en god fight. Kun to gange blev vores målmand Lars Andersen testet, mens vi selv havde flere gode forsøg og afslutninger."

Hornslets Jeppe Horsdal ramte stangen med et flot langskud i første halvleg, men på trods af det gode spil, trak det mere og mere op til en nulløsning, som kampen skred frem. 

Jepsen brugte hovedet

I Jesper Jepsen har Hornslet IF imidlertid en ægte goalgetter som er klar til opsøge chancen på alle tidspunkter af en fodboldkamp.

To minutter før tid udnyttede den farlige forward en hovedstødschance til at score sejrsmålet, der gav tre point til Hornslet.

Martin Winther var godt tilfreds med hele holdet og havde ekstra roser til de to mand på midtfeltet, unge Jeppe Horsdal og nyerhvervelsen Kåre Sørensen, der er kommet fra Ådalen IF.

"Nu er det vigtigt at bevare begge ben på jorden og gøre klar til mandagens hjemmekamp mod FC Royal," lyder det ydmygt fra Martin Winther.

Kampen mod FC Royal fløjtes op klokken 13.30 og dømmes af Michael Kjær. På linierne dukker Niels-Peter Meldgaard og Heine Enevoldsen op.
FC Royal startede ud med to sejre, men tabte så i holdets tredje kamp til Aarhus 1900 med hele 1 - 5 på hjemmebane. Royalisterne spiller deres hjemmekampe på banerne ved Viby Amtsgymnasium.

Århus 1900 - HIF Spilledato: 21. april 2011 Serie/række:S2 Resultat: 0-1 Ved halvleg: 0-0 Målscorer/e: Jesper Jepsen 1 (88 min) Gule/røde kort:: Ingen

Publiceret 22 April 2011 19:57