Fribillet til Rønde Højskole

Åbent Hus på Rønde Højskole med billetten betalt trækker nye elever til

Af
Af Martin Schultz

Søndag 10. april mellem kl. 12-16 slår Rønde Højskole dørene op til det halvårlige Åbent Hus-arrangement. Over 30 har allerede taget imod tilbuddet om en gratis billet til Rønde, og det er en stor succes, fortæller højskoleforstander Ole Kamp.
”Vi bruger meget tid på at gøre opmærksomme på højskolen og arrangementet på uddannelsesmesser og gymnasier i en meget målrettet indsats,” siger Ole Kamp. Det er især skolens linjefag i sygepleje/medicin, journalistik, pædagogik og filosofi samt rejseprojektet, der trækker eleverne til.

Tag en ven med

Til Åbent Hus arrangementet kan interesserede kommende højskoleelever møde skolens lærere, elever og tidligere elever, høre om fagene, afprøve faciliteterne og få svar på alle spørgsmålene.
”Vi har sammensat et program, hvor eleven kan få lov til at snuse til højskolelivet og få en fornemmelse af om Rønde Højskole er det rigtige valg. Det kan derfor være en rigtig god idé at tage en ven eller noget familie med, så der er en at snakke med på vejen hjem, så alle er velkomne,” siger Ole Kamp.
Rønde Højskole har valgt at betale billigste transportmulighed til deltagerne og opfordrer alle, der kunne have interesse for at blive elev på skolen, til at slå vejen forbi – dog er det nødvendigt med tilmelding.

Program for Åbent Hus 12.00 - 12.40 Ankomst og frokost 12.40 - 13.00 Fælles velkomst 13.00 - 13.15 Præsentation af studieforberedende linjer 13.15 - 13.30 Præsentation af øvrige linjef 13.30 - 14.15 Rundvisning på højskolen 14.15 - 15.00 Højskoletime og rejseforedrag. Foredrag v. forstander Ole kamp, rejseforedrag og fællessang 15.00 - 16.00 Kaffe i spisesalen Mulighed for at snakke med elever, faglærere og vejledning Fra kl. 12-16 har alle linjefag bemandede boder i spisesalen, hvor man kan henvende sig, hvis man ikke har mulighed for at deltage i hele programmet.

Publiceret 01 April 2011 06:32