Sussie og Søren Johansen har flere gange nydt, når deres datter, Karoline, kastede sig ud i talentshowet på scenen.

Sussie og Søren Johansen har flere gange nydt, når deres datter, Karoline, kastede sig ud i talentshowet på scenen.

Unge talenter på Djursland søges

Arrangørerne bag Rock i Parkens talentshow efterlyser unge talenter fra hele Djursland til at møde op til en forrygende aften

Af
Af Nicole Wolter

En af traditionerne ved Rock i Parken, der i år er flyttet til 16.-18. juni, er fredagens talentshow for børn og unge op til 14 år.
Men i år vil arrangørerne gerne invitere børn og unge fra hele Djursland til at deltage.
Det fortæller de to ildsjæle, Sussie og Søren Johansen, der har travlt med at forberede fredagsprogrammet, hvor netop børnefamilierne er i centrum.
"Vi vil gerne skabe et fælles rum for børnene inden for eksempelvis musikken, så de får nogle sjove oplevelser og lærer nogle fra andre byer at kende," siger Sussie Johansen.
Hendes mand, Søren Johansen, nikker og tilføjer:
"Vi er et lille samfund. Hvorfor i alverden laver vi ikke noget sammen?"

Det giver selvtillid

Hertil kommer, at børnene allerede har venner i andre byer, fortæller Sussie Johansen.
"Pigerne, der spiller fodbold, har eksempelvis veninder i Ryomgård. Det er rart med gode relationer."
Og børnene får noget helt konkret ud af at deltage.
"Det er noget med at turde stille sig op på en scene. Det kræver meget, men det giver så meget selvtillid. De er nervøse, når de skal på og synge, men bagefter... at se stoltheden og sejren i øjnene på de unge mennesker..." siger han uden at færdiggøre sætningen, men det er ikke svært at regne ud, hvad han mener.
Der er i år rigtig mange og gode sponsorerede præmier, men vinderpræmien slår vist alt.

Indspil en skive

Vinderen får nemlig lov til at komme ind i et rigtigt professionelt studie nær Randers for at indspille en sang.
Men parret betoner, at det ikke gælder om at vinde.
"Der er ingen, der er bedre end andre. Der er plads til alle. Vores dommerpanel vil efter hver optræden rose deltagerne for deres optræden og måske give et hint til, hvad de næste gang skal huske på for at gøre det endnu bedre," siger Sussie Johansen.
Hendes mand er helt enig.
"Det skal først og fremmest være sjovt," siger han.
Talentshowet er åbent for alle, der har lyst, hvadenten det unge talent elsker at trylle, synge, spiller med et band eller elsker at slå på tromme.Fakta

Fredag byder Rock i Parken på: Talentshow for børn og unge op til 14 år. De tre vindere går videre til lørdagens finale. Modeshow med deltagelse af byens butikker. Der bliver vist dame- og herremode og pige- og drengetøj Sejt børnediskotek 3-14 år med adgang forbudt for voksne, der dog godt må opholde sig i den anden del af teltet, mens vagter med mørke solbriller sørger for, at ingen voksne kommer ind til børnene Bonusinfo: Selvest Niels Fisker Jensen, radiovært på Radio Alfa, er med i dommerpanelet.

Publiceret 28 March 2011 20:53