Lis Busse foran sin forretning, der indtil videre er åben fredag og lørdag. Hvis det går godt, skal åbningstiderne udvides.

Lis Busse foran sin forretning, der indtil videre er åben fredag og lørdag. Hvis det går godt, skal åbningstiderne udvides.

Børnetøj hos Søstrene Busse

'Søstrene Busse' i Allingåbro vil fremover sælge børnetøj til en billig penge

Af
Af Nicole Wolter

Da 'Søstrene Busse', Hovedgaden 3, for kort tid siden åbnede, var det med et restlager af tøj fra den tidligere butik 'Smarte Unge' i Auning og en idé om at forhandle tøj til både voksne og børn.
Men indehaveren, 49-årige Lis Busse, har siden ændret mening.

Efterspørgsel på børnetøj

Nu er konceptet, at 'Søstrene Busse' sælger tøj til en billig penge til børn og unge i alderen 0-16 år. "Vi fik så mange forespørgsler på billgt børnetøj, at vi ændrede vores koncept," konstaterer Lis Busse, der også tager tråden op, hvad angår prisen på tøjet.

Højst 125 kr

"Vi satser på, at der ikke er noget i butikken, der er dyrere end 125 kroner," siger hun.
Der bliver også kælet særligt for drengetøjet.
"Rigtig mange forældre oplever, at de skal helt til Randers eller Århus for at finde smart drengetøj. Derfor har vi besluttet at satse meget på drengetøj, men vi har selvfølgelig også tøj til piger," siger Lis Busse.

Kvinderne flytter ind

Lis Busse og hendes samlever, Mogens Kreutzmann, kaldet 'varmepumpemanden', bor i Holbæk, men er vant til at komme i Allingåbro, hvorfra 'varmepumpemanden' driver sin forretning.
Faktisk har han haft showroom i det lokale, der nu huser 'Søstrene Busse'.
Nu er Lis Busse dog rykket ind, og han er fortrængt til et baglokale.
Det er dog ikke noget problem, for han laver sine forretninger pr. telefon og er efter sigende fuldt ud tilfreds.

Publiceret 28 March 2011 09:40