Nørre Djurs HK træner Karsten Andersen udfoldede sig på andetholdet i Serie 1, der med en 28 - 20 sejr over Kolind-Perstrup kom over nedrykningsstregen.

Nørre Djurs HK træner Karsten Andersen udfoldede sig på andetholdet i Serie 1, der med en 28 - 20 sejr over Kolind-Perstrup kom over nedrykningsstregen.

3. division - håndbold:

En dag på kontoret for Nørre Djurs HK

Norddjurslændingene hev uden tænding en 31 - 24 sejr i hus over det svage bundhold Bording KFUM

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK leverede ikke mere end det nødvendige i hjemmekampen mod bundholdet Bording KFUM, der med sølle tre point og en åreladning af spillere allerede er rykket ned i Jyllandsserien.
Hjemmeholdet vandt 31 - 24 efter pauseføring 16 - 10, og det uden, at Nørre Djurs HK spillerne på noget tidspunkt kom på overarbejde eller fik sved på panden.
"Det var en kedelig kamp helt uden gnist, hvor vi stod meget i forsvaret, fordi Bording fik lov til at spille nogle lange angreb, der nærmest fik os til at falde i søvn," siger Nørre Djurs HK holdleder Jakob Lunøe.
Nørre Djurs HK sparede spillere som Andreas Aagaard og Martin "Bondemanden" Jensen til denne kamp, fordi det gav dem mulighed for at forstærke det nedrykningstruede andethold i Serie 1.
Til gengæld var der comeback til veteranmålmand Klaus Allermann, der afløste førstemålmand Stefan Solberg mod slutningen af kampen, hvor Solberg kom ud at spille i marken, og nåede et brænde et straffekast.
Ifølge holdleder Lunøe var Solbergs straffekast-afslutning tættere på at ramme sidelinien end målet.

Syv Missil-scoringer

Anders "Missil" Olsen blev topscorer for Nørre Djurs HK med syv mål, Henrik "Lucky Luke" Elkjær nettede seks gange, Kasper Koust Jespersen scorede fem, Mikkel Eriksen og Henning Poulsen hver fire, Kurt Sørensen tre og endelig veteranen Lars Jakobsen, der scorede to gange. Det ene af Jakobsens scoringer var på straffekast.
Sejren over bundproppen rykker Nørre Djurs HK op på rækkens femteplads, og den placering agter holdet at forbedre i de sidste fire runder, hvor der kan spilles uden nerver.
"Vi vil slutte så højt som muligt i vores første sæson," erklærer Jakob Lunøe, der ligesom trænerduoen Per Thomsen og Karsten Andersen også er med omkring førsteholdet i næste sæson.
Lunøe har ikke mulighed for at sige nej til jobbet, mener man i Nørre Djurs HK. Det er et klokkeklart diktat fra bestyrelsen, at holdlederen bare fortsætter.

Andetholdet vandt nedrykningsdyst

Søndag aften vandt Nørre Djurs HKs andethold hjemme i Nørre Djurs Hallen over Kolind-Perstrup IF med 28 - 20 efter pauseføring 10 - 9.
Sejren bringer Nørre Djurs HK over nedrykningsstregen i Serie 1. Holdet har samme pointantal som Kolind-Perstrup IF på næstsidstepladsen, men Nørre Djurs HK går nu benhårdt efter at redde andetholdets eksistens. Det afspejlede holdopstillingen mod Kolind-Perstrup også.
Målmand Dennis "Søvnig" Johansen stod en flot kamp i målet, og ude på banen var der gang i spillere som førsteholdstræner Karsten Andersen, Martin "Bondemanden" Jensen, Andreas Aagaard, Mathias Freeze, ynglingspilleren Rasmus Bording og ikke mindst Kenneth Kristensen.
Kenneth Kristensen vendte tilbage efter 10-11 ugers pause og nettede syv gange.
"Der var lidt nervøsitet at spore i starten af kampen, men den overvandt vi, og nu går vi benhårdt efter at vinde over Romalt tirsdag aften med det samme hold. Vi skal undgå nedrykning," fastslår Jakob Lunøe.
Søndagens kamp blev overværet af 100 tilskuere i Nørre Djurs Hallen. Et pænt stykke over gennemsnittet til en Serie 1 kamp.
Martin "Bondemanden" Jensen røg ud med rødt kort, men det var også det eneste negative denne søndag eftermiddag.

Publiceret 01 March 2011 10:15