Jon Gade Nørggard er 7. marts aktuel med ny single og senere en hel cd. Til sommer skal han optræde på Grøn Koncert som af vennerne til DJ'en KATO.

Jon Gade Nørggard er 7. marts aktuel med ny single og senere en hel cd. Til sommer skal han optræde på Grøn Koncert som af vennerne til DJ'en KATO.

Popstars vinder med på Grøn Koncert

Den tidligere vinder af Popstars, Jon Gade Nørgaard, Grenaa, optræder med vennen KATO ved juli måneds populære koncerter rundt om i landet

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der er efterhånden gået en krig, siden Grenaa-drengen Jon Gade Nørgaard tilbage i 2002 som 17-årig blev vinder af populær-konkurrencen Popstars.
Efterfølgende fulgte en barsk tid i mediernes søgelys, hvor den unge popstjerne fik sin bekomst sideløbende med, at han udgav et par plader.

Jon Gade Nørgaard har aldrig forladt musikerlivet, trods den barske opstart, og lige nu er han aktuel med en single, forløberen for cd.

Til sommer skal han optræde til Grøn Koncert, der løber af stabelen for 29. gang med Muskelsvindfonden som arrangør. 
Jon Gade Nørgaard bliver en af de faste gæste hos klubnavnet KATO, der bliver Grøn Koncerts hovednavn på den nye elektroniske scene.

I 2010 vendte Grenaa musikeren tilbage til scenen efter flere års fravær, da han medvirkede på KATOs hitsingle "Turn the Lights Off",

Jon Gade Nørgaard er ikke den eneste fra vennekredsen, som KATO har hidkaldt. Blandet de øvrige kan nævnes U$O, Clemens og Ida Corr.

Koncerterne finder sted fra den 14-24 juli rundt om i landet.

Publiceret 01 March 2011 23:42