ealMæglerne Norddjursland benytter købet af butikken i Ryomgård til at tage navneforandring til RealMæglerne Djursland.
Fra v: Jens Meilvang, der bliver daglig bestyrer i Ryomgård, Johnny E. Andersen og Else Marie Meilvang.

ealMæglerne Norddjursland benytter købet af butikken i Ryomgård til at tage navneforandring til RealMæglerne Djursland. Fra v: Jens Meilvang, der bliver daglig bestyrer i Ryomgård, Johnny E. Andersen og Else Marie Meilvang.

Nye RealMæglere klar til indtog i det syddjurske

Ejendomsmarkedet får en ny spiller på banen i Syddjurs med RealMæglerne Djursland, der med købet af butikken i Ryomgård sender et signal

Af
Af Lars Norman Thomsen

RealMæglerne Norddjursland har hidtil haft base i Auning, Ørsted og Fjellerup, men med købet af ejendomsmægler Jørgen Holm-Pedersens butik på Slotsgade i Ryomgård, der til dato har været drevet under navnet RealMæglerne Ryomgård, markerer norddjurslændingene, at de også vil ind på ejendomsmarkedet i Syddjurs.

“Den helt indlysende grund til, at vi køber butikken i Ryomgård, er, at vi altid har brændt for at udvide vores forretningsområde, så vi dækker Djursland optimalt. Kunderne vil derfor fremover møde os under navnet RealMæglerne Djursland,” forklarer ejendomsmægler Johnny E. Andersen,  54, Ørsted, der driver RealMæglerne Djursland sammen med ejendomsmægler Else Marie Meilvang, 55, Auning.

“Butikken i Ryomgård giver mulighed for at lave en bredere markedsføring, som også bliver til gunst for vores kunder i Norddjurs,” vurderer Else Marie Meilvang

Eneste i Ryomgård

Kontoret i Ryomgård vil hovedsageligt blive ledet af statsaut. ejendomsmægler Jens Meilvang, og Johnny E. Andersen understreger, at købet af butikken er seriøst ment.

“Vi er de eneste ejendomsmæglere med kontor i Ryomgård, og den position har vi tænkt os at udnytte og få gavn af. Ryomgård har nogle muligheder med jernbanen, to skoler og en smuk natur, og det er parametre, som mange af vores kunder efterspørger,” siger Johnny E. Andersen.

“Ryomgård ligger 30 kilometer fra Aarhus, Randers og Ebeltoft. Det gør også byen og omegnen interessant for boligkøbere,” bemærker Else Marie Meilvang.

Realmæglerne er grundlagt i Ørsted 1985, og i 1997 blev Johnny E. Andersen, med en fortid i Sparekassen Kronjylland, medejer.

I 2005 blev Else Marie Meilvang en del af RealMæglerne Norddjursland. Hun har fungeret som ejendomsmægler i Auning siden 1985. I 2006 startede RealMæglerne en afdeling i Fjellerup.

Politiker i fritiden - Jens Meilvangs mødrende ophav er Else Marie Meilvang, og det kommende ansigt i Ryomgård, der 29 år, har arbejdet som ejendomsmægler siden 2001 afbrudt af en periode, hvor han arbejdede med projektudvikling. - Folk med lokalpolitisk interesse vil vide, at Jens Meilvang repræsenterer Venstre i kommunalbestyrelsen i Norddjurs, hvor han sørger for, at aldersgennemsnittet ikke når faretruende højder. - Modsat Venstre fik Jens Meilvang et godt valg ved kommunalvalget i 2009, hvor hans personlige stemmetal var med til at placere ham som formand i teknisk udvalg.

Publiceret 01 March 2011 23:23