Auning Kart Park har med en Henning Millard fået en dynamisk mand i spidsen for bestyrelsen.

Auning Kart Park har med en Henning Millard fået en dynamisk mand i spidsen for bestyrelsen.

Henning Millard går helt i kubik

Den erfarne erhvervsleder skal som nyudpeget formand være med til at løfte Auning Kart Park videre

Af
Af Lars Norman Thomsen

Hele bestyrelsen var på valg ved Auning Kart Parks (AKP) generalforsamling forleden, hvor en pæn del af aktionærkredsen på 130 aktionærer var dukket op.

De nyvalgte Henning Millard, medgrundlægger af Datagraf, til bestyrelsen, som Jacob Christensen efter eget ønske forlod.

Efter generalforsamlingen udpegede bestyrelsen også den rutinerede iværksætter og erhvervsleder til ny bestyrelsesformand.  Ole Nørgaard og Michael Nielsen, der også har sæde i bestyrelsen sammen med Anders Helbo, Michael Hyrum, Torben Hansen og Kent Hansen, udgør  fortsat direktionen.


Ny markedsføringsplan

Bestyrelsen forventer, at en ny markedsføringsplan vil give mere omsætning og et mindre plus på bundlinien i regnskabsåret 2010/2011 efter magre regnskabsresultater i først og fremmest 2008/2009, men også i 2009/2010.
De nye markedsføringstiltag, som skal sparke omsætningen i vejret i den kommende sæson, handler blandt andet om Blå Mandag og et søndagstilbud om at få doblet sin køretid og drikkevare op. AKP byder også på modeopvisning i samarbejde med lokale Frisør Malou, Se min kjole og Auning Guld, Sølv og Ure, der viser hårmode, tøjmode og moderne smykker og ure. I de syv sommerferieuger kan man endog køre gokart hele syv kilometer for 100 kroner. -

1. marts lancerede Auning Kart Park en ny  hjemmeside.

Publiceret 01 March 2011 21:54