Tage Mogensen har takket af i handelslivet i Kolind, men han er fortsat aktiv på flere fronter i byen og blev mandag aften hyldet som nyt æresmedlem af Kolind Handelsstandsforening.

Tage Mogensen har takket af i handelslivet i Kolind, men han er fortsat aktiv på flere fronter i byen og blev mandag aften hyldet som nyt æresmedlem af Kolind Handelsstandsforening.

Handelsstandsforening udnævner nyt æresmedlem

Radio- og TV-forhandler gennem 39 år, Tage Mogensen, blev hyldet på Kolind Kolind Handelsstandsforenings generalforsamling

Af
Af Lars Norman Thomsen

Tage Mogensen fik mandag på Kolind Handelsstandsforenings generalforsamling behørigt hyldet for sine 39 år i handelslivet i Kolind. Indehaveren af Midtdjurs Radiog & TV, 2tal, besluttede i 2010, at nu var det tid til at lukke ned og hellige sig familien og andre gøremål i stedet for lange arbejdsdage seks dage om ugen.
Tage Mogensen går ikke op i runde tal, og derfor betød det intet for ham, at han ikke kunne fejre 40 årsjubilæum som selvstændig erhvervsdrivende.
Formanden for Kolind Handelsstandsforening, brugsuddeler Jørn Schmidt, udnævnte på generalforsamlingen Tage Mogensen tiil nyt æresmedlem af foreningen.

"At nethandel er i massiv fremgang fik vi og specielt et af vores medlemmer at mærke i det forgangne år efter at have drevet forretning i handelsbyen Kolind i 39 år valgte Tage Mogensen at lukke sin 2tal forretning," lød det fra formanden.

"Et godt eksempel på at loyale kunder er noget, der hører fortiden til. I dag indhenter kunderne den gratis service de kan i forretningerne for herefter at tage hjem og søge efter produktet på nettet for at finde varen til den billigste pris, en tendens der er kommet og ikke forsvinder igen," konstaterede Jørn Schmidt.
Tage Mogensen er Kolind Handelsstandsforenings tredje æresmedlem. De to øvrige er købmand Karsten Møller og manufakturhandler Poul Maltesen.

null

Publiceret 01 March 2011 19:02